Op een creatieve, leerzame en leuke manier koken: daar gaat het om. Er worden kleine groepjes gevormd die elk onder begeleiding van Folker Tieleman gerechtjes bereiden die tijdens of na de workshop worden gegeten.
Je kunt je individueel aanmelden of als groepje. Het accent van deze kookworkshops ligt op het leren of verbeteren van technieken en bereidingswijzen. Uiteraard is het ook mogelijk om met een grotere groep (tot maximaal 12 personen) een workshop te volgen die we dan op maat voor je kunnen samenstellen.
Hier leer je in één avond de basis snijtechnieken. Het juiste mes bij de juiste techniek gecombineerd met basis kooktechnieken. Daarna is er een proeverij in de keuken!
Aanbieding: bamboe snijplank + koksmes: van € 129,00 voor € 99.00 !
Hoe herkent en fileer je verse vis? Op deze avond leer je het fileren van een platvis en rondvis, waarna je deze gaat bereiden en proeven!
Een mooie workshop voor de echte liefhebber!
Buiten de klassieke bereiding van dit “witte goud”, leer je een aantal verrassende nieuwe bereidingen en smaakcombinaties.
Laat je in deze workshop vooral verrassen door bijzondere smaken!
Bij deelname van de workshop krijg je een korting van 20% op het gehele ZWILLING messen assortiment!!
De workshops worden gehouden bij De Kamer van Buren - Kerkstraat 4 - 4116 BG Buren
Voor reserveringen en meer informatie: Kook-Salon (www.kook-salon.nl)