Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

1st class watches

Horloges van Hollands Design bij Koffie en Kunst

Trots presenteer ik de bijzondere uitbreiding van het assortiment cadeaus bij Koffie en Kunst met: Het Dealerschap van de heren en dames horloges van 1st Class Watches!

Deze horloges worden ontworpen in Nederland en hebben een prachtige uitstraling en kwaliteit. Kleuren en modellen variëren regelmatig en met de geweldige Chance Collection creëert u uw horloge op maat. Bij Koffie en Kunst kunt u op uw gemak de verschillende modellen passen. 
1st Class Watches heeft twee horlogelijnen, allebei verkrijgbaar bij Koffie en Kunst:

1st Class Collectie à € 42,50 en € 49,50

Een grote diversiteit aan modellen. Stoer, elegant, trendy of klassiek en in vele kleuren en uitvoeringen. 

1st Class CHANGE Collectie vanaf € 58,50

Een collectie van drie verschillende basishorloges met als aanvulling losse banden en topringen om regelmatig je horloge een andere look, kleur en uitstraling te kunnen geven. Heel eenvoudig zijn de horloges geheel naar eigen voorkeur samen te stellen. Ik laat graag zien hoe leuk dat is!

Uniek bij Koffie en Kunst is dus het heerlijk genieten van koffie of van een glas wijn in combinatie met het in alle aandacht kunnen uitzoeken van een sieraad, handtas, horloge of origineel stuk Engels brocante. U kunt bij Koffie en Kunst reserveren voor uw gezelschap, verjaardagviering, High Tea en ook voor uw kerstpakketten. Tevens verzorgen wij fantastische kerstmarkten met een groot aanbod aan kado’s op uw eigen bedrijfslocatie voor uw eigen personeel/collega’s. 

Fijne dagen! 

Mieke Spaan-Derksen

Fotogalerij

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy