Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

25! jaar Muziek in Buren

5 klassieke concerten bij kaarslicht in de St Lambertuskerk

Muziek in Buren organiseert in het seizoen 2013 - 2014 vijf schitterende concerten bij kaarslicht in de St. Lambertuskerk in het monumentale stadje Buren. Dit seizoen heeft een extra feestelijk karakter omdat Muziek in Buren 25 jaar bestaat!  Op de www.muziekinburen.nl zijn alle data en details te vinden.

De vaste gastspelers van de Van Swieten Society openen op 12 oktober het seizoen. Zij spelen een “Legendarisch debuut” van Beethoven met drie pianotrio's. Een sfeervol kerstconcert volgt op 14 december met Camerata Trajectina. Op 15 februari 2014 vindt een bijzonder concert plaats in het kader van het jubileum. Vaste bezoekers konden hun voorkeur  uitspreken voor een concert van de afgelopen jaren dat bijzonder tot de verbeelding sprak. Op veler verzoek herhaalt Maarten Koningsberger het concert uit 2010 met “Die Schöne Müllerin” van Schubert. Esther Steenbergen en Olga Franssen begeleiden hem met gitaar en kwintbasgitaar. Een heerlijke avond strijkkwartet staat het publiek te wachten op 28 maart 2014, waarin het jonge spraakmakende Dudok-kwartet optreedt. Zij spelen strijkkwartetten van Haydn, Webern en Schumann. Een feestelijk  jubileumconcert besluit het seizoen op 24 mei 2014. Lucy van Dael en andere musici met een speciale band met Buren zorgen voor een verrassend programma! Bekijk de concerten via de agenda op www.muziekinburen.nl.

Muziek in Buren biedt ruim 20% korting bij aanschaf van vijf concertkaarten tevoren. Het is verder mogelijk met korting een serie van twee concerten samen te stellen naar eigen keuze. Op de website staat alle informatie over bestellen en reserveren van kaarten.

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy