Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De mooiste Oranje-etalage van Nederland in Buren

Het is officieel bekend. Onze Chocolaterie World of Chocolate in Buren heeft de mooiste Oranje-etalage van heel Nederland. Uit tientallen foto's die waren ingezonden naar het radioprogramma KRO's tijd voor 2 van Frits Spits is bijgaande foto uitgekozen als winnaar van de mooiste Oranje etalage van Nederland.

Annelies Keijzers van World of Chocolate is door het dolle heen: 
"Word ik zojuist gebeld door de KRO. Heb ik de etalagewedstrijd gewonnen en komt Frits Spits eerdaags een middag in de winkel helpen met de verkoop!!!!! Whoeaaaaaaaaaaaa, zo gaaf!!!! Ik hoor deze week wanneer hij komt. Tralalalala, zo leuk!!"

De felicitaties stromen binnen op de social media; waaronder Facebook met tientallen reacties en meer dan 100 likes! Als klap op de vuurpijl kwam Annelies 8 mei tussen 12 en 2 uur live in de uitzending van KRO's tijd voor 2 (fragment op 53:40). 

Dat gaat nog druk worden in Buren als Frits Spits (als hoofdprijs) volgende week woensdagmiddag 15 mei mee komt helpen in de verkoop. Wij van Stad Buren houden u op de hoogte over het wel en wee van de nieuwste World of Chocolate verkoper Frits. Wordt dus vervolgd!

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy