Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Standhouders gezocht

Chateau voor Buren het wijnfestival van de Betuwe

In de warme augustusmaand vindt er op zondag 30 augustus in Buren een sprankelend en feestelijk festival plaats. Chateau voor Buren. Het wijnfestival van de Betuwe.

Tijdens dit wijnevenement maakt de bezoeker kennis met de heerlijkste wijnen uit de beste wijnstreken van Europa en ver daar buiten. Overal door de pittoreske binnenstad van het meer dan 625 jaar oude Buren treft de bezoeker de prachtigste stands met vele verschillende wijnsoorten aan, gecombineerd met de heerlijkste lekkernijen en bijpassende producten naar het land van herkomst. Daarnaast zijn er diverse muzikale optredens die het evenement een extra feestelijk karakter geven.

Wijnproeverij

Chateau voor Buren betreft een wijnproeverij. Dit betekent dat de deelnemers vooraf een proefglas, draagtas en programmaboekje kopen. Op vertoon van het proefglas en programmaboekje kan men gratis een wijnproef krijgen bij één van de stands.

Op verschillende locaties door de stad worden pleinen ingericht. Afhankelijk van het aanbod wordt door de organisatie bepaald welke pleinen er opgezet worden en waar u wordt ingedeeld. Geef daarom op het aanmeldformulier duidelijk aan welke wijnproducten u wilt gaan presenteren.

Standhouders gezocht voor wijn en bijpassende producten

Om Chateau voor Buren tot een succes te maken zijn we op zoek naar standhouders. Denk hierbij aan wijnimporteurs, wijnspeciaalzaken, wijnclubs; maar ook gewoon wijnliefhebbers die hun hobby met ons willen delen. Natuurlijk gaan wij op zoek naar wijnspecialisten. Maar ook wijnflessenvlechters, echte wijnmakers, lekkernijbakkers, straatmuzikanten en wijnkurkenverzamelaars. Ofwel alles wat ons Chateau voor Buren maakt tot "Het wijnfestijn van de Betuwe". 

Bent u zo'n standhouder en wilt u deelnemen aan dit unieke evenement? Lees dan eerst onze algemene voorwaarden en vul daarna het aanmeldformulier in. 

Extra mededeling

Met uw inschrijving helpt u de organisatie om wederom een prachtige editie van Chateau voor Buren te verzorgen. De voorbereidingen lopen al. 1 juli aanstaande beoordelen we of we vol door kunnen gaan. Dan gaan ook pas de facturen de deur uit en gaan we jullie verzoeken het inschrijfgeld te betalen. Help ons en wacht niet met inschrijven tot 1 juli.

Indien we door moeten schuiven dan vertrouwen we erop dat uw inschrijving blijft staan voor deze 8ste editie maar dan in 2021. De betalingsverzoeken voor het inschrijfgeld komen dan ook pas in 2021. Ons motto blijft dus: “Mis het niet en schrijf u tijdig in”

Vragen of meer informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van Chateau voor Buren via e-mail info@chateauvoorburen.nl

Gerelateerde links

Evenement Chateau voor Buren
Datum Zondag 30 augustus 2020
Tijdstip 13:00 - 18:00 uur
Opbouwen Vanaf 11:00 uur
Bezoekers Meer dan 3.000
Stand 4 x 2 meter = € 60,- 
Elektriciteit 220V U kunt een 220V (750 Watt) aansluiting krijgen tegen een meerprijs van € 10,- 
Koelkast U kunt een 200 liter koelkast huren tegen een meerprijs van € 45,-
Promotie - A6 pagina proefnotitie Er worden 1.000 programmaboekjes op A6 formaat, bij de wijnglazen uitgegeven.
Als wijnleverancier kunt u met uw logo en adresgegevens afgedrukt worden op een A6 proefnotitie pagina.
U betaalt € 35,-
Promotie - Logo Bent u geen wijnleverancier, maar wilt u wel graag met een logo en website adres vermeld worden op de sponsor pagina. 
U betaalt € 20,- 

Opmerking: Genoemde bedragen zijn vrij van BTW

Chateau voor Buren in beeld

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy