Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Texels Bockbier van het vat in De Hofhouding

Vrijdag 12 oktober - Opening bockbier seizoen 2018

Het zoeken naar een mooie bock voor op de tap is altijd weer een uitdaging! Maar dan opeens valt de 'herfst' puzzel in elkaar. Want in samenwerking met de Texelse Bierbrouwerij schenken wij ook dit jaar Texels Bockbier. Een kampioenenbock vers van de tap. Aan het woord is Ludo Huising van Grand Café De Hofhouding.

SkuumkoppeWe hebben al een aantal jaren de enige echte Skuumkoppe op de tap. En dat is al vrij bijzonder in de Betuwe. Maar dit najaar oktober gooien we er nog een Texels zandschepje boven op. Want dan openen ook wij het Bockseizoen met maar liefst het lekkerste en beste bockbier van Nederland: 'Texels Bock'.

Beste en lekkerste Bockbier van Nederland

De jury-experts van de Dutch Beer Challenge bekroonden Texels Bock in maart 2015 met zilver in de categorie 'Bock/Dubbelbock'. In november 2015 was het hoogste podium voor Texels Bock: Goud tijdens de Brussel Beer Challenge.

Tijdens de verkiezing 'Lekkerste Bockbier van Nederland 2016 werd Texels Bock beloond met een eervolle tweede plaats. Het was de elfde keer dat Texels Bock in de prijzen viel bij de verkiezing van het lekkerste bockbier. Drie keer de eerste prijs, vier keer de tweede prijs en vier keer de derde prijs.

Speciaal bier

Texels Bock is een ongefilterd herfstbier van hoge gisting met 7% alcohol. Het heeft een dieprode kleur en typische karamelsmaak doordat de brouwers gebruik maken van geroosterd gerstemout. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk. Het kleine beetje gist onderin het vat maakt het bier extra romig.

De bieren van Texels worden gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals zuiver duinwater, Texelse gerst, hop en gist van de eigen Texels giststam. Ze zijn daarom erkend als ‘Echt Texels product’. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust. En deze rust kunt u vanaf nu ook proeven in ons Grand Café.

Opening bockbierseizoen

Als het (onstuimige) herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier vanaf nu ook een Hoffelijk moment van Betuws genoegen. En deze heerlijke bock staat vanaf nu in de juiste glazen voor u klaar om getapt te worden.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor de opening op 12 oktober van het bockbier seizoen 2018 in Grand Café De Hofhouding.

Team Grand Café De Hofhouding
Ludo Huising en Anneke Derksen

 

Grand Café De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a
4116 CC Buren GLD
Telefoon 0344 - 572 288
E-mail grandcafe@dehofhouding.nl
Website www.dehofhouding.nl
Volg ons op:    

 

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy