Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Nu ook biologisch bier in De Hofhouding

Biologisch bier van La Trappe is Puur!

Eco is hot en La Trappe Puur is biologisch. Een prima combinatie in een alweer prachtig glas als verantwoorde verkoeler op het zonovergoten terras van De Hofhouding.

Want ook De Hofhouding doet aan duurzaam. Zo sorteren we afval in glas, plastic en doen we al het groen in de bijbehorende kleur container. Kopen veelal groot in; dus minder verpakkingen. Is de Hofmobiel helemaal eco (start en stop systeem) en sturen we onze offertes en rekeningen bijna altijd via de mail. Ook dat scheelt weer een boom.

Maar we blijven kritisch. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. En zo kwam het dat we nog niet in het bezit waren van een echt goed biologisch bier. Maar die tijd ligt vanaf nu achter ons want wij hebben La Trappe Puur". Een Nederlands biologisch Trappistenbier. Het bier wordt gebrouwen in de Bierbrouwerij De Koningshoeven van de abdij "Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven" in Berkel-Enschot nabij Tilburg in Noord-Brabant, Nederland.  Het is een stroblond bier met een alcoholpercentage van 4,7%. En het is het enige biologisch bier ter wereld met het Authentic Trappist Product label.

Biersommelier Fiona de Lange schreef op bier.blog.nl:

"Gisteren heb ik La Trappe Puur voor het eerst gedronken. En het heeft mij verrast. Dat het mogelijk is om met zo’n laag alcoholpercentage, 4,7%, toch een ‘vol’ bier te kunnen maken. Het smaakt niet vlak of eentonig. Het is een totaal ander bier dan de andere La Trappe bieren en toch is duidelijk in de smaak te proeven dat dit bij de Trappistenfamilie hoort. Het heeft best een behoorlijke hopbitterheid, dat verraste mij.

De bitterheid camoufleert dat het alcoholpercentage zo laag is. En toch is het niet te bitter en fris bier dat makkelijk wegdrinkt. Een mooi bier dat wat mij betreft veel beter smaakt dan een gangbaar pils. Overigens ben ik de laatste week erg bezig met het bekijken wat een type glas met een bier doet. Schenk dit echt in een pilsglas want in een trappistenglas ben je de schuimkraag heel snel kwijt ;-) .
Wellicht is het qua smaak ook een mooie opstap naar al die mensen die nog geen speciaalbier drinken. Laat ze dus allemaal een La Trappe drinken en vervolgens ook eens wat andere speciaalbier gaan proberen!"

Genoeg gesproken. Tijd voor aktie. Kom dus helemaal hipperdepip het terras van De Hofhouding op en wees organic. Lekker gaan zitten. Even in het luchtledige roepen dat je je helemaal bio voelt en dan hupsakee aan een verfrissende "La Trappe". Lekker puur! Daar word je toch helemaal happy van.

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy