Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Brouwerij Van Weerdenburg

Oranje in een flesje

Historie

Ambachtelijk gebrouwen bieren met vooral Belgische maar ook Duitse invloeden, zo zijn de bieren te karakteriseren die Brouwerij Van Weerdenburg aanbiedt. De bieren worden in kleine oplagen gebrouwen en er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame ingrediënten.

Ook aan de buitenkant van het flesje wordt de nodige aandacht besteed. Zo ademt elk flesje Oranjestad Buren uit: een tekening van het kasteel van Buren op de achtergrond, een oranje kroonkruk en andere oranje elementen. Het familiewapen van de familie Van Buren maakt onderdeel uit van het logo van de brouwerij.

Brouwerij Van Weerdenburg bestaat sinds 2017 en is opgericht door Tim van Weerdenburg. Reeds 2015 is Tim bezig geweest met de ontwikkeling van zijn bieren.

Sinds de start van de verkoop in 2017 wordt het bier van de brouwerij "Burens Bier" genoemd. Een naam waar de brouwerij trots op is.

Producten

De brouwerij brouwt niet alleen de eigen bieren, maar ook bieren voor anderen. Zo is het mogelijk voor een restaurant of café om een huismerk bier te ontwikkelen dat qua beleving past bij de gelegenheid. De meesterbrouwer begeleidt en ontzorgt het gehele proces.

Ook kerstpakketten, relatiegeschenken, festivals, evenementen zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Brouwerij Van Weerdenburg
Contactpersoon Tim van Weerdenburg
Postadres Concorde 19
4116HA Buren
E-mail brouwerij@vanweerdenburg.com
Website brouwerij.vanweerdenburg.com
Volg ons op:   Untapped

 

Impressie

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy