Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Fotowedstrijd - Buren in Kerstsferen

Deelname tot 22-12-2019

In december wordt de binnenstad van Buren omgetoverd tot een Kerstparadijs. Iedere winkel wordt versierd tot een sfeervolle beleving, de horeca voert de winterse sferen door in haar specialiteiten, de musea stralen met hun collecties en de galaries met hun tentoonstellingen.

Win een producten pakket

Om dit mooie jaargetijde met elkaar te vieren organiseren de middenstand, musea, galeries en horeca van Buren een fotowedstrijd van Buren in Kerstsferen. Van 7 tot 22 december kon iedereen gratis een mooie foto van Buren in Kerstsferen insturen. Eind december wordt de winnaar bekend gemaakt en ontvangt een pakket met mooie producten van de vele lokale ondernemers.

Er zijn geen eisen aan de foto's gesteld, behalve dat de foto's dit jaar in de maand december in Buren zijn gemaakt.

Winnaar - Fotowedstrijd

De fotowedstrijd Buren in Kerstsferen is gewonnen door Sophie Warmerdam. Op de valreep van 2019 heeft ze haar prijs in ontvangst genomen bij de Baron van Buren.

Bezoek Buren

Breng een bezoek aan Buren en geniet van al haar pracht die zij te bieden heeft in deze wintermaand. Buren is rijk aan een uniek aanbod van (cadeau)winkeltjes en boetiekjes met ieder een eigen assortiment en specialisme.

Maak uw dag compleet met een heerlijke lunch of uitgebreid diner bij een van de horecagelegenheden en breng een bezoek aan de musea, galeries of monumentale molen. Graag tot ziens in Buren.

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

Winnende foto - Sophie Warmerdam

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy