Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Grand Café De Hofhouding

Hoffelijk genieten in Buren

Tuurlijk kunt u bij Grand Café De Hofhouding terecht voor een perfect kopje Segafredo koffie met een heerlijk stuk Betuws appelgebak maar De Hofhouding is meer. Veel meer! Want wat De Hofhouding echt uniek maakt is de prachtige ambiance van de oude smederij uitgevoerd met frisse kleuren en ideale relaxmogelijkheden. En natuurlijk de perfecte ligging van "Het mooiste terras van de Regio" aan de Onderdreef aan de rand van het pittoreske Buren in de Betuwe.

Hofke Bier

Wij serveren de lekkerste hoffelijkheden en verrassen u met de heerlijkste bieren. Want naast ons premium bier 'Hertog Jan' schenken wij ook Leffe, Duvel, De Koninck, Vedett en vele andere. Daarnaast hebben we de echte Skuumkoppe uit Texel op het vat. En natuurlijk niet te vergeten onze eigen pilsener 'Hofke Bier. Het bier van Buren'.

Onze wijnen komen uit Italië, Frankrijk en Spanje en worden geleverd door wijnleverancier Sprang uit Geldermalsen. Geserveerd in de juiste glazen en op de juiste temperatuur. Want De Hofhouding staat voor kwaliteit en gemak. Dat ziet u ook terug in al onze hoffelijkheden. Van onze vers afgebakken Waldkornbroodje tot aan de oude vertrouwde bitterbal; maar dan wel van Van Dobben natuurlijk.

Quality Time

Wij stellen u als klant centraal en zorgen zo goed mogelijk voor uw 'quality time'. Maar had u eigenlijk iets anders verwacht van De Hofhouding van Buren? De stad van onze vorst en zijn voorvaderen.

Op deze plaats willen wij u dan ook breeduit informeren over De Hofhouding en alles wat Buren u te bieden heeft. En na het lezen van al dit moois staan wij klaar om u van harte welkom te heten!

Anneke Derksen en Ludo Huising

 

Grand Café De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a
4116 CC Buren GLD
Telefoon 0344 - 572 288
E-mail grandcafe@dehofhouding.nl
Website www.dehofhouding.nl
Volg ons op:    

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy