Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Chateau Lokaal

Proeflokaal met een selectie van Chateau voor Buren wijnen

Chateau voor Buren staat voor een keur van kwaliteitswijnen op de laatste zondag van augustus in Oranjestad Buren. Van Ollie Wijn en Delicatessen staat voor een prachtige selectie aan mooie wijnen en bijpassende delicatessen in het nostalgische koetshuis aan de Herenstraat in het oude stadscentrum van Buren.

Chateau Lokaal

Chateau Lokaal, gevestigd in het koetshuis aan de Herenstraat 9 in Buren is een initiatief om het gehele jaar door te kunnen genieten van een selectie van de ‘Chateau voor Buren’ wijnen waarbij we bovendien op zoek gaan naar uitbreiding met delicatessen uit de diverse wijnlanden en amuses die smakelijke en uitdagende wijn-spijs combinaties mogelijk maken.
Het proeflokaal wordt mogelijk gemaakt door Europe Wines en Van Ollie (wijn en delicatessen). Wij werken samen met een keur van wijnimporteurs waardoor ons aanbod breed, verrassend en afwisselend is.

Heeft u wijnwensen? Dan gaan wij voor u op zoek om deze in te vullen.

Evenementen

Wij organiseren evenementen voor kleine groepen (max 12 mensen) in samenwerking met partners van binnen en buiten het koetshuis. Waar wij aan denken is bijvoorbeeld:

  • Thema proeverijen met als voorbeelden, een scala van onze eigen Rieslingwijnen, “Vergeten” wijnen uit Frankrijk, “onbekende” wijnlanden etc.
  • Wijn-Spijs proeverijen
  • Workshop “welke gerechten passen bij welke wijnen” waarbij natuurlijk ook wordt geproefd
  • Wijnproeverij als afsluiting van en in combinatie met een actieve middag in en om Buren

Agenda

Aan de agenda wordt de komende weken gewerkt. Wat we nu al wel zeker weten is dat we begin november starten met een gezellig openingsweekend. We kunnen u dan ook meer vertellen over de agenda voor het nieuwe jaar 2021. Komt u ook? Laat ons het vooraf even weten want vol is vol!

Dit geldt overigens voor alle evenementen. Inschrijven kunt u via het vragenformulier. Vermeldt u contactgegevens en het evenement waarvoor u interesse hebt en wij nemen contact met u op.

In onze agenda blijft natuurlijk genoeg ruimte om uw wijnwensen in te vullen met vrienden, collega’s en familie.

De ”Chateau Lokaal” wijn-box

Maandelijks vullen wij onze wijn-box met drie wijnen. Wij brengen de wijn-box bij u thuis voor € 39,- tenminste als u in de regio, circa 25 km rond Buren woont.

In de maand oktober kunt u genieten van:

Riesling sekt

Een licht mousserende frisse wijn met smaken van citrus en groene appel; perfect als aperitief of als begeleider van een voorgerecht of zomerse salades.

Spatburgunder Weissherbst

Een rosewijn uit Duitsland, uitsluitend gemaakt van de blauwe spatburgunder ofwel pinot noir druif. Je proeft en ruikt veel rood fruit. Prima terras en/of aperitief wijn.

Domaine André Brunel Grenache Vin de Pays de Vaucluse

Een kruidige rode wijn uit Frankrijk met tonen van blauw fruit als bosbessen en pruimen. Prima te drinken bij gegrild vlees zoals bijvoorbeeld lam.

 

 

Chateau Lokaal
Adres Herenstraat 9
4116 BK Buren (GLD)
E-mail proeflokaal@chateauvoorburen.nl
Telefoon 06-51408502
Openingstijden Zaterdag: 14.00 - 18.00 uur 
Zondag: 14.00 - 18:00 uur
en op verzoek
Volg ons op:   Instagram 
Let op Stuur ons een bericht als u ons wilt bezoeken;
geef naast de datum ook een tijdsblok aan,
bijvoorbeeld 1 november tussen 14.00 uur en 15.00
uur.

Chateau Lokaal in Beeld

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy