Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Proeflokaal 'Chateau Lokaal' gaat van start!

Openingsweekend 25 en 26 juli

Chateau Lokaal, gevestigd in ’t Koopmanshuys aan de Voorstraat 1 in Buren is een initiatief om het gehele jaar door te kunnen genieten van een selectie van de ‘Chateau voor Buren’ wijnen. We gaan bovendien op zoek naar uitbreiding met delicatessen uit de diverse wijnlanden en amuses die smakelijke en uitdagende wijn-spijs combinaties mogelijk maken.

Europe Wines en Van Ollie

Het proeflokaal wordt mogelijk gemaakt door Europe Wines en Van Ollie (wijn en delicatessen). Wij werken samen met een keur van wijnimporteurs waardoor ons aanbod breed, verrassend en afwisselend is. Heeft u wijnwensen? Dan gaan wij voor u op zoek om deze in te vullen.

De beste wijnen van de Roter Hang 

Europe Wines heeft een aantal topwijnen geselecteerd van het familiebedrijf Julianenhof, dat rustig het uithangbord voor de kwaliteitswijnen van Der Roter Hang kan worden genoemd en dat al vanaf 1618 met veel passie wijnen produceert. De focus van de familie ligt op het gebied van “Der Roten Hang” een indrukwekkend massief van 280 miljoen jaar oude rode leisteen, dat door de rechtstreeks ligging aan de Rijn de perfecte voorwaarden creëert voor de teelt van Riesling.
Hou onze agenda in de gaten. Wij plannen in oktober van dit jaar weer een Riesling proeverij!

Kunt u niet wachten? Bestel dan alvast onze wijn box! Wat er voor de maand juli in zit vindt u op onze website www.chateaulokaal.nl Het assortiment van Europe Wines vindt u overigens op www.julianenhof.nl en binnenkort is het assortiment van Van Ollie te vinden op www.vanollie.nl

Openingsweekend

Zaterdag 25 juli starten we met een gezellige openingsmiddag. Komt u ook? Laat ons het vooraf even weten (klik hier) want vol is vol!

We heten u van harte welkom!

Evert Obdeijn en Mathilde Melis

 

Chateau Lokaal
Adres Voorstraat 1-3
4116 BC Buren (GLD)
E-mail proeflokaal@chateauvoorburen.nl
Telefoon 06-51408502
Openingstijden Zaterdag: 14.00 - 18.00 uur 
Zondag: 14.00 - 18:00 uur
en op verzoek
Volg ons op:   Instagram 
Let op Stuur ons een bericht als u ons wilt bezoeken;
geef naast de datum ook een tijdsblok aan,
bijvoorbeeld 26 juli tussen 14.00 uur en 15.00
uur.

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy