Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

'Chateau Lokaal' gaat verhuizen!

Samen met van Ollie Wijn en Delicatessen in het koetshuis

Chateau Lokaal is nu gevestigd in het Koopmanshuys aan de Voorstraat 1 in Buren. Binnenkort kunt u ons vinden bij van Ollie Wijn en Delicatessen in het koetshuis van Herenstraat 9 in Buren. 

'Chateau voor Buren' wijnen

Chateau Lokaal is een initiatief om het gehele jaar door te kunnen genieten van een selectie van de ‘Chateau voor Buren’ wijnen. We gaan bovendien op zoek naar uitbreiding met delicatessen uit de diverse wijnlanden en amuses die smakelijke en uitdagende wijn-spijs combinaties mogelijk maken.

Europe Wines en Van Ollie

Chateau Lokaal wordt mogelijk gemaakt door Europe Wines en Van Ollie (wijn en delicatessen). Wij werken samen met een keur van wijnimporteurs waardoor ons aanbod breed, verrassend en afwisselend is. Heeft u wijnwensen? Dan gaan wij voor u op zoek om deze in te vullen.

Proeverijen en meer ...

Uiteraard kunt u bij Chateau Lokaal terecht om kennis te maken met onze wijnen, onze wijnbox en onze cadeau- en kerstpakketten op maat. En, zodra dat weer mogelijk is, willen wij ook graag uw proeverijen weer verzorgen. Hierbij zijn we natuurlijk gebonden aan de Corona ontwikkelingen. 

Tevens gaan wij onze onlineactiviteiten versterken. Ideeën genoeg dus! Blijf op de hoogte via onze website www.chateaulokaal.nl en onze FB en Instagram account. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via proeflokaal@chateauvoorburen.nl

Kunt u niet wachten? Bestel dan alvast onze wijn box! Wat er voor de maand oktober in zit vindt u op onze website www.chateaulokaal.nl Het assortiment van Europe Wines vindt u overigens op www.julianenhof.nl en binnenkort dus in het koetshuis van Van Ollie te vinden op www.vanollie.nl

Evert Obdeijn en Mathilde Melis

 

Chateau Lokaal
Adres Herenstraat 9
4116 BK Buren (GLD)
E-mail proeflokaal@chateauvoorburen.nl
Telefoon 06-51408502
Openingstijden Zaterdag: 14.00 - 18.00 uur 
Zondag: 14.00 - 18:00 uur
en op verzoek
Volg ons op:   Instagram 
Let op Stuur ons een bericht als u ons wilt bezoeken;
geef naast de datum ook een tijdsblok aan,
bijvoorbeeld 1 november tussen 14.00 uur en 15.00
uur.

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy