Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Eau de Chateau, Burense dukaten en Burense torentjes...

Nieuw in het assortiment bij World of Chocolate

World of Chocolate heeft sinds kort een nieuw, overheerlijk product in haar assortiment: het Burens torentje. Een torentje (iets kleiner dan een gebakje en iets groter dan een petit four) gevuld met room, caramel en koffie/mokka  op een bodempje van hazelnootschuim en overgoten met uiteraard echte Callebautchocolade. Een zaligheid voor de smaakpapillen! Lekker als gebakje bij de koffie/thee of als dessertje na een smaakvol diner.

Handgemaakte Burense chocolade dukaten

De Burense dukaten zijn al vanaf het begin van World of Chocolate een groot succes! Eigengemaakte chocoladeflikken met een afbeelding van een Burens monument erop, in pure en in melkchocolade. Menig dukaat is reeds naar oud-inwoners, maar ook naar nieuwe bewoners van Buren gegaan, de oceaan overgevlogen naar verre oorden om aan familieleden in den vreemde te geven, als relatiegeschenk voor bedrijven uitgedeeld en als heerlijkheid bij de koffie van menig restaurant geserveerd. Een zeer veelzijdige lekkernij dus!

Op verzoek kunnen de dukaten ook met uw eigen afbeelding of logo gemaakt worden.

Eau de Chateau amandel likeur

En natuurlijk de Eau de Chateau: een kruidige amandellikorette in een prachtig kruikje met daarop een pentekening van het kasteel van Buren. Een glaasje half vullen met deze kasteellikeur, versgeklopte slagroom erop en serveren bij een kopje koffie…

Een lekkernij die menigeen al cadeau heeft gekregen.

Deze Burense lekkernijen zijn exclusief verkrijgbaar bij World of Chocolate in de Kerkstraat achter de Lambertuskerk. Tot ziens!

Fotogalerij

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy