Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De Rode Held

Een cadeauwinkel en snoepwinkel uit grootmoederstijd

MEDEDELING:

Op 1 januari 2021 gaat ‘De Rode Held’ officieel over in ‘Beleef Buren’. Beleef Buren wordt gevestigd in de ruimte van het voormalige Toeristen Informatie Buren, naast het museum ‘Buren en Oranje’ op de markt.

Beleef Buren gaat zich richten op de verkoop van souvenirs, het aanbieden van activiteiten in en rond Buren voor bezoekers en bewoners van Buren én het verschaffen van informatie aan toeristen. Het welbekende oudhollandse snoep van ‘De Rode Held’ gaat mee naar de nieuwe winkel van Beleef Buren zodat u kunt blijven genieten van snoepjes uit Buren. Voor meer informatie klik hier ...

In dit prachtige pand aan de Rodeheldenstraat is een winkel gevestigd welke het karakteristieke uiterlijk van het pand eer aan doet. De inrichting van de winkel gaat naadloos over in het nostalgische uiterlijk van het pand met de houten verdiepingsvloeren en grote schouwen in ieder vertrek.

Wanneer je de winkel binnenstapt waan je, je even terug in grootmoeders tijd. Bekende geuren, kleuren, producten en muziek brengen je terug naar jaren ’40 - ‘60 en soms nog verder.

Hollands gevoel

De Rode Held staat boordevol (oud) Hollandse producten en producten van nu met een Hollands gevoel. Exota limonades, zachte zeep, houten wasknijpers en ouderwets lekker snoep liggen uitgestald naast hippe geitenwollen sokken, speelgoed, stoere theeblikken, wenskaarten en andere cadeautjes.

Wie hier binnenstapt, waant zich in grootmoeders tijd en kan bijna niet geloven dat de hele inrichting spiksplinternieuw is, alles met eigen handen gemaakt. De kleurstellingen passen in zo'n ouderwets winkeltje, het ziet er allemaal zo prachtig uit, dat je er niet uitgekeken raakt. Bij De Rode Held bent u aan het juiste adres voor een cadeautje voor iedere gelegenheid.

Cadeaus voor mannen

Wel eens moeite gehad met het kopen van een cadeau voor een vriend, uw vriend of man? Wij hebben een verscheidenheid aan “echte mannen” producten.

Denk aan producten voor verzorging van de baard en haar, sieraden, sokken, bureauaccessoires, smeedijzeren haken en bieropeners, boeken, heupflessen en whiskyglazen. Voor iedere man vindt u bij ons een geschikt cadeau.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag Gesloten
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 13.00 - 16.00 uur

Tijdens evenementen in Buren is de winkel altijd geopend. In de schoolvakanties is de winkel op extra dagen geopend. Kijk hiervoor op de Facebook pagina  of op de website. Gedurende de feestdagen kunnen de openingstijden wisselen, kijk hiervoor ook op genoemde social media.

 

De Rode Held
Adres Rodeheldenstraat 20
4116 BB Buren (GLD)
E-mail nostalgie@derodeheld.nl
Website www.derodeheld.nl
Volg ons op:   Instagram 

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy