Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunstexpositie in 't Oude Streekarchief

"Anjo Beelden in Brons" - 20 t/m 21 december

Anjo de Jong is in 1962 geboren in Buren . Al op jonge leeftijd  was zij bezig met ontwerpen en creëren. Na haar baan in het bankwezen te hebben opgezegd heeft zij zich toegelegd op haar passie, het ontwerpen en maken van bronzen sculpturen. 

Na verschillende omzwervingen werd Anjo in  2013  op slag verliefd op het voormalige Streekarchief aan de Achterbonenbrug 6 in Buren.

Het pand is uitermate geschikt om haar dromen te verwezenlijken, namelijk een eigen atelier om haar bronzen beelden te maken en een galerie om te kunnen exposeren. 

Voorproefje tijdens "Buren bij Kaarslicht"

"Anjo Beelden in Brons"  wordt in 2015 officieel geopend, maar om nu alvast een tipje van de sluier op te lichten is zij a.s. zaterdag 20 december tijdens "Buren bij Kaarslicht" geopend van 13.00- 21.00 uur en zondag 21 december van 13.00-17.00 uur.

Er zullen behalve haar eigen werk ook bronzen sculpturen van Jop van Driel te zien zijn. Abstracte schilderijen van Tonny Strik. Mixed media en realistische schilderkunst van Winifred Sierdsema. Tevens is er een proeverij van Miss Ribbons Home made Classics.

U bent allen van harte welkom!

 

Anjo's beelden in brons!  
Achterbonenburg 6  
4116 BD Buren GLD www.anjodejong.nl

 

Impressie

Gerelateerde links

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy