Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Leena Blom verlengt expositie in centrum Buren

Vr/Za/Zo - Voorstraat 1 - 4116 BC - Buren

Na een zeer geslaagde editie van Kunstroute Buren B!zonder heeft kunstenaar Leena Blom besloten haar expositie in Buren voor onbepaalde tijd te verlengen.  Kom op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag,  naar de Voorstraat 1 in Buren, voor een kennismaking met haar werk. Natuurlijk kunt u ook op 2e Pinksterdag terecht.

Over Leena Blom

Leena heeft door haar internationale achtergrond dat zich over drie continenten verspreidt, diverse invloeden meegekregen in haar vorming als kunstenaar. In Australië heeft ze het vak kunst en grafische design gevolgd wat toegang geeft tot een vervolgopleiding in de gekozen richting. Tijdens deze opleiding ontving ze het ‘Coca Cola award for promising young artists’ dat uitgereikt werd aan een exposerende jonge kunstenaars. Het vervolg is nooit gekomen op de formele opleiding maar ze is nooit gestopt met tekenen en ontwerpen. Als autodidact heeft ze diverse onderwerpen en richtingen geëxploreerd. Kleding, tassen, meubels en woningen zijn aan haar creatieve uitingsdrang niet ontsnapt.

Kleur en lichtinval

Haar werken van nu worden geïnspireerd door kleur, lichtval en een hang naar het stationaire en stilistische in contrast tot de drukte en beweging van alledag. Ze zoekt rust in haar schilderkunst door een uiting te geven aan schoonheid zoals zij dat beleeft. De schilderijen die tentoongesteld worden combineren een klassieke stijl met een eigentijdse kleurgebruik waardoor ze het genre stilleven haar eigen draai geeft. De alledaagse onderwerpen worden in een niet alledaags licht gepresenteerd. Haar favoriete medium is olie op doek.

Exposant Leena Blom
Openingstijden Vrijdag, Zaterdag en Zondag
van 13.00 - 17.00 uur
Ook op 2e Pinksterdag geopend
Adres Voorstraat 1
4116 BC  Buren (GLD)

Gerelateerde links

Impressie kunstwerken Leena Blom

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy