Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Galerie Moen

Antiek, curiosa, brocante met koffie of thee en iets lekkers

MEDEDELING: In verband met het Corona-virus is Galerie Moen helaas t/m 26 april gesloten. Wilt u een specifiek product bestellen neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Bekijk de Corona-berichtgeving van BurenStad

Galerie Moen Antiques And Coffee is een galerie waar u kunt genieten van antiek, curiosa, brocante met koffie of thee en iets lekkers. Een warme nostalgische winkel waar u kunt rond kijken en ideeën op doen. Waar je lekker kan zitten met een kop koffie, bladeren door de brocante tijdschriften, in een gezellige antiek en curiosa sfeer. Of zoeken naar een apart cadeautje. 

Galerie Moen is gevestigd in een ruim Jugendstil winkelpand, anno 1906. gelegen in de charmante Voorstraat, in het hart van het vesting stadje Buren. Entrepreneur en creatief brein achter Galerie Moen is Jeroen Moen 39 jaar, die altijd opzoek is naar aparte oude, en antieke spullen. En zijn vondsten samenstelt in de galerie.

Nieuw bij Galerie Moen

De Oude Kerstbal’ is een onderdeel van Galerie Moen, waar je antieke en oude kerstversiering kunt vinden. Kerstballen met een verhaal, die generaties lang bij verschillende families waren. Ieder jaar werden ze van zolder gehaald. Oude doosjes vol glimmende, gekleurde ballen, klokjes, dennenappeljes, huisjes, trompettertjes, vogeltjes, paddenstoeltjes en nog veel meer. Ze kregen ieder jaar een mooi plekje in de boom.

,,Blij om ze weer te zien. Ook de oude kerstbal van oma, die je vroeger samen met haar in de boom een plekje gaf. Oma is er in de tussentijd er niet meer, maar bij het zien van deze bal, is ze weer even terug. Zo hebben alle oude kerstballen hun eigen verhaal, een herinnering.''

'De Oude Kerstbal’ is een winkel vol oude en antieke kerstversiering, die wachten op een nieuwe familie. Waar ze weer van generatie op generatie met kerst van zolder gehaald kunnen worden, om jou een echt kerst gevoel te geven.

De Oude Kerstbal - antieke en oude kerstversiering

Openingstijden

Donderdag 11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 11.00 tot 16.00 uur
Zondag Alleen open tijdens evenementen
Andere dagen op afspraak

 

Galerie Moen
Adres Voorstraat 9
4116 BC Buren (GLD)
Telefoon 06-19694014
E-mail galeriemoen@gmail.com
Website www.galeriemoen.nl
Volg ons op:  Facebook - Galerie Moen

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

Galerie Moen in beeld

Berichten

Oude en antieke kerstballen van 1880 tot 1999

'De Oude Kerstbal'

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy