Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

We gaan weer richting de HERFST...

De bomen laten al wat bladeren vallen, het regent pijpenstelen, het wordt kouder, de open haard en de kaarsjes mogen weer aan. Gelukkig komen er vast nog genoeg mooie nazomerdagen om te genieten van alle kleurenpracht die de herfst met zich mee brengt.

Ik dacht bij mezelf: ik gooi er nog even een nieuwsbriefje uit voordat de Sint- en Kerstperiode aanbreekt.

Nieuwe colletie van Zusss

Ik heb ontzettend leuke spullen binnengekregen. De nieuwe collectie van Zusss, nu al een jaar in mijn assortiment, wordt met gejuich ontvangen. Heerlijke warme gebreide sjaals, de colletjes die het vorig jaar zo goed deden blijven doorlopen, nieuwe basic sjaals in prachtige gedekte kleuren, nieuwe geuren in de bad thee, lekkere zeep van witte bloesem, vilten tassen met etui, kaartensetjes en begin oktober verwacht ik de leren tassen, portemonnees en armbanden. Zusss is met zorg en liefde gemaakt en dat zie je!

Nieuwe artikelen Bunzlau Castle servies

Ook het Bunzlau Castle servies timmert aan de weg. Nieuwe artikelen zoals de “Japanse” serie, de ijscoupes en grote schalensets het kan niet op. De hand- en theedoekenlijn is uitgebreid met nieuwe decoren en kleuren (zelfs rood). Ook twee mooie schorten en eindelijk zijn ze er: de tafellopertjes. Op mijn website zal binnenkort de nieuwe indeling van de decoren staan als ook de prijslijst die we hanteren per 1 september.

De welbekende press papiers zijn uitgebreid met een honden- en poezenserie. Ook heb ik nog schattige hartvormige fotolijstjes, leuke klossen om als kapstok te gebruiken en geurkaarsjes van Emma Bridgewater in een mooi blikje binnen gekregen. Wekelijks komt er wel wat nieuws binnen om straks met Sint- en Kerst te gaan knallen.

Belangrijke data

Noteer alvast in jullie agenda dat er op vrijdag 29 november van 14.00 – 21.00 uur voor de eerste keer de Midwinteravond wordt georganiseerd en op zaterdag 21 december van 19.00 – 21.00 uur staat Buren bij Kaarslicht gepland.

Blijf in contact met het Koolwitje

Volg mij op twitter en je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuw binnen gekomen mooie producten. Twitterdetwitterdetwit: Het Kooltwitje. En nog leuker, volg mij op Facebook, en like Het Koolwitje!

Ik wens iedereen een gezellig najaar toe en hoop jullie binnenkort in Buren èn Het Koolwitje te mogen begroeten!

Lieve groeten,

An 

Galerij foto's

Gerelateerde links

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy