Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner 2017

Zondag 17 december 2017 - vanaf 16.30 uur

Na het succes van vorig jaar presenteren we op 17 december ons tweede 'Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner' in De Hofhouding. Hoffelijk dineren en genieten van een live optreden van Connie van Koningsbrugge. Samen met haar gastzangers en zangeressen zingen zij de sterren van de hemel in Grand Café De Hofhouding. En daar kunt u bij zijn!

Kerstdineren met Connie van Koningsbrugge

Altijd al willen dineren met de kerst in de Hoffelijke ambiance van het stadscafé van Buren? Reserveer dan nu uw toegangskaarten voor zondag 17 december via het inschrijfformulier. Dan kunt u naast een heerlijk diner genieten van de warme klanken en een spetterend optreden dat Connie voor u verzorgt samen met haar vele muzikale vrienden. Talentvolle zangers en zangeressen uit de muzikale keuken van Connie's zangsessies en workshops komen acte de présence geven, want naast een begenadigd zangeres is Connie ook zangcoach.

Gitarist Wouter Poot zorgt deze avond voor de muzikale begeleiding. Wouter is een begenadigd muzikant die zijn sporen in de muziek ruimschoots verdiend heeft. Momenteel treedt Wouter op met jazzformaties maar ook als solo-gitarist en begeleider in de bossa nova-stijl en popmuziek. Naast het componeren van muziek voor zijn bands, geeft wouter ook les in verschillende gitaarstijlen.

Hoffelijk Kerstdiner

Heerlijk dineren met de lekkerste hapjes vers uit de keuken van De Hofhouding. Dit muzikale kerstdiner bestaat uit de volgende gangen:

***
GLAASJE HUISGEMAAKTE WINTERSOEP

BLINI'S MET ZALM OF HAM
Kleine, hele luchtige, Russische pannenkoekjes
Voor de kids: hoffelijke knakworst verpakt in bladerdeeg

QUICHE LORRAINE (VLEES/VEGA)
Hartige taart met spekjes (of vega), prei en Parmezaanse kaas

HOFFELIJKE KERSTTOET
Lemoncurd taartje

KOFFIE, THEE OF CAPPUCCINO
met heerlijke kerstchocolade
***

De Hofhouding opent zijn deuren vanaf half vijf. Het kerstdiner en optreden begint om vijf uur en loopt door tot acht. De entree kost € 25,- per persoon (diner en optreden). Reserveert u tijdig toegangskaarten door het invullen van formulier op de site van De Hofhouding kerstdiner.dehofhouding.nl. Er zijn namelijk maximaal 45 plaatsen. En vorig jaar was het ook zo uitverkocht! Adresgegevens van De Hofhouding vindt u hier.

 

Evenement Hoffelijke kerst met Connie & Friends Diner
Datum Zondag 17 december 2017
Tijdstip Vanaf 16.30 uur
Locatie Grand Café De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a - Buren
Toegang € 25,- per persoon
Reserveren Klik hier om te reserveren

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy