Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Hotel - Restaurant - De Prins

Eten, drinken & slapen

'Eten, drinken en overnachten in hartje Betuwe, te midden van alle fruitbomen en bijbehorende bloesem. Lekker uitrusten na een fietstocht over alle dijken of een kanotocht over de Linge? Kom dan eens naar Buren Oranjestad, koninklijk genieten en schuif aan bij de Prins voor lunch, borrel of diner.

Wij (en ons historische pand) zijn natuurlijk niet te missen als hotel & restaurant aan het begin van Oranjestad Buren. Ideaal als eind- of rustpunt, na of tijdens een dagje toeren door de Betuwe.laat je verrassen door ons prachtige pand aangericht met een Koningsgezinde Knipoog. Ook hotel / B&B de Prins draagt met de drie prachtige kamers (lees: Willems) een steentje bij aan het thema koninklijk overnachten.

Diner

Even geen zin om te koken? Of heeft u iets te vieren? Kom eens buurten in Buren voor een snelle daghap of een heerlijk driegangen diner gecombineerd met een goed glas wijn (of twee). Met onze wekelijks wisselende kaart en dagelijks wisselende daghap zit er altijd wel iets voor u tussen! Benieuwd naar de kaart van deze week? neem gerust contact  met ons op of neem een kijkje op onze website.

Met een grotere groep (lees: een groep van meer dan 10 personen tot maximaal 25 personen) lunchen, borrelen of dineren? Geen probleem. Graag zelfs! neem contact met ons op en dan kijken wij wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij leveren graag maatwerk af. Ben je met een groep groter dan 25 personen, dan moeten we alles even in overleg doen, want ons pandje is wel groots, maar helaas niet zo groot.

Hotel

Noem het een mini hotel of juist een bed & breakfast - kleinschalig zijn we in ieder geval wel, want we beschikken over slechts drie absoluut prachtige en unieke kamers (ook wel Willems genoemd). Op de kamers kunt u heerlijk uitrusten na een drukke werkdag of na het verkennen van Buren en de prachtige Betuwe. In de inrichting van de kamers komt de historie van het pand en ons oranjegezinde thema terug. Als gast in ons hotel / B&B kunt u genieten van de zeer persoonlijk service die de Prins te bieden heeft.

 

Hotel Restaurant De Prins
Adres Peperstraat 25
4116 BG Buren
Telefoon 0344 - 571261
E-mail info@restaurantdeprins.nl
Website www.restaurantdeprins.nl
Volg ons op: Facebook Twitter
Openingstijden Maandag t/m zaterdag vanaf 12.00
Zondag vanaf 10.30 uur
Komt u met een groep lunchen of borrelen? Dan passen wij onze openingstijden gewoon aan! 

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy