Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

IENVENT

Uw regiseur voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten

Ineke Derksen (IEN), is een enthousiaste regisseur van bedrijfsuitjes en evenementen. IEN’s thuisbasis ligt in de Betuwe. Zakelijke groepen vanaf 15 personen, kunnen gebruik maken van IEN’s expertise. Op zoek naar een uniek creatief concept voor een relatiedag, personeelsfeest of een productpresentatie? Roep dan de hulp in van bedrijfsuitjes-regisseur IEN.

Bedrijfsevent, productintroductie of personeelsfeest

Met IEN’s organisatie- en regietalent wordt er van alles gerealiseerd. Of het nu gaat om de organisatie en regie rondom een bedrijfsevent, een productintroductie of een personeelsfeest voor 500 medewerkers, het evenement wordt tot in de puntjes geregeld door IEN.

Ienvent - Uw regiseur voor bedrijfsuitjes en -eventsUw evenement
van A-Z geregeld

IENVENT neemt de regie van uw event volledig uit handen. Met de speciaal door IEN geselecteerde “preferred suppliers”, wordt uw event van A-Z geregeld, en gegarandeerd een succes! IENVENT denkt graag met u mee, dus ook met de doelstelling of het thema. IENVENT zoekt naast een verrassende locatie, een passende activiteit voor uw uitje of -event.

Personeelsuitje in de Betuwe of op de Waddeneilanden

IEN’s favoriete bestemming voor een personeelsuitjes is haar thuisbasis “De Betuwe” of een van Waddeneilanden; Texel, Vlieland of Schiermonnikoog. Wilt u een bedrijfsuitje of event op een andere locatie in Nederland of zelfs in het buitenland, dan is dat geen enkel probleem. Kreta, Spanje, Kroatië of Thailand, IEN kent hier de weg

 

IENVENT
Adres Prins Frederik Hendrikstraat 15
4116 EV Buren 
Telefoon 0344 - 57 00 28
Mobiel 06 - 53 78 73 40
E-mail info@ienvent.nl
Website www.ienvent.nl
Volg ons op:    

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy