Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Baron van Buren

Lunchroom en IJssalon in het centrum van Buren

MEDEDELING: De Baron van Buren is 6 dagen per week open van dinsdag t/m zomdag! De Baron opent om 10.00 uur zijn deuren voor een goede bak koffie met heerlijk gebak of om een lekker schepijsje af te halen. Daarnaast kunt u bij de Baron ook terecht voor verschillende verse lunchgerechten. Reserveren is verplicht, maar dit mag ook aan de deur. Zo kunnen wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden.‚Äč

Midden in het prachtige hart van het historische oranjestadje Buren, direct naast de kerk, vindt u Lunchroom en IJssalon De Baron van Buren. Het hele jaar door kunt u bij de Baron terecht voor heerlijke vers belegde broodjes. Daarnaast kunt u in het voorjaar en de zomer op het terras genieten van het lekkerste Italiaanse schepijs, een krokant hoorntje met een bolletje vers geschept sorbetijs of overheerlijke ijscoupes en milkshakes. Als kers op de taart, of eigenlijk wafel bent u in de winter bij ‘De Baron’ aan het juiste adres voor fantastische Burense wafels met bijvoorbeeld warme kersen en slagroom of karamel zeezout, maar de keuze is aan u.

Koffie en iets lekkers

Wanneer u in Buren geniet van onze prachtige Koninklijke stad is er niets lekkerder dan dit te doen onder het genot van een goede koffie met iets lekkers. Ook hiervoor bent u in het midden van het centrum bij De Baron van Buren aan het juiste adres. Met de ultieme melange van Grand Milano, geïnspireerd door de Milanese espressocultuur, herbeleeft u de verfijnde smaak van de authentieke Italiaanse espresso. Een ware belevenis voor de echte koffiekenner…

Lunch

Bij De Baron van Buren kunt u heerlijk genieten van verschillende lunchgerechten. We bereiden onze lunchgerechten met eerlijke producten en zorg voor de kwaliteit. Waar mogelijk proberen we uw persoonlijke wensen door te voeren, vraag daarom gerust naar onze mogelijkheden.

Italiaans schepijs

Het Italiaanse ijs dat wij scheppen bij de Baron wordt voor ons gemaakt door de Italiaanse familie 'Granucci'. Al voor de derde generatie kunnen zij zich onder de beste ijsmakers ter wereld scharen. Wij presenteren het ijs van Granucci á la pozzetti, wat vrij nieuw is in Nederland. Deze traditionele Italiaanse manier van het presenteren met de zilveren deksels zorgt bij u voor nieuwsgierigheid en spanning, want wat zit er onder die deksel? Nieuwsgierig geworden? We zien u graag terug bij De Baron van Buren.

Burense Wafels

In het najaar en de winter bakken wij dagelijks verse Burense wafels. Een goede stevige, gesuikerde wafel welke perfect combineert met de meest uitgebreide toppings. Combineer de wafel bijvoorbeeld met slagroom, tokkelroom en merengue of slagroom en Nutella voor een complete beleving. Maar ook naturel zijn de wafels een waar genot, de keuze is aan u.

“De Barones”

Achter iedere succesvolle Baron, staat een sterke Barones. Op de eerste etage, waar u uitkijkt over het ruim 600 jaar oude marktplein vind u “De Barones”. Een gezellige ruimte waar u in kleine gezelschappen privé kunt genieten van uw bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower,  baby-gender-reveal-party, verjaardag, vergadering, netwerkbijeenkomst, trouwdag, maar ook in besloten kring bijeenkomen na het afscheid van een dierbare. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van “De Barones”

 

Baron van Buren
Adres Herenstraat 2
4116 BK Buren
Telefoon 0344 845531
E-mail welkom@debaronvanburen.nl
Website www.debaronvanburen.nl
Volg ons op Facebook Instagram

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 10.00 - 17.00 uur

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy