Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Intens Huidverzorging

Huidverzorgingsproducten, workshops en advies

U wilt toch zeker dat uw huid er goed verzorgd uitziet én een jeugdige uitstraling heeft? Voor professioneel huidverzorgingsadvies en kwaliteitsproducten bent u bij INTENS Huidverzorging aan het juiste adres!

Huidverzorgingsproducten

Al ruim 30 jaar werk ik met de gerenommeerde kwaliteitsproducten van Lady Esther, die rijk zijn aan werkstoffen en die in combinatie elkaars werking versterken. Voor elk huidtype is een ruim assortiment via de webshop beschikbaar, hier vindt u ook uitgebreide productbeschrijvingen.

Workshops

Weet u hoe u uw huid in optimale conditie houdt? En welke producten geschikt zijn voor uw huidtype? In de Intens workshops wordt u geïnformeerd over huidtypen en producten en gaan we samen aan de slag om uw huid optimaal te verzorgen. Zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten of vriendinnenavonden.

Advies

Het is telkens weer mijn uitdaging om mijn klanten op de juiste manier hun huid te laten verzorgen met producten die geschikt zijn voor hun huidtype. Met als resultaat dat hun huid lang haar jeugdige uitstraling behoudt. Voor advies - 'live' of telefonisch - ben ik altijd beschikbaar.

 

Intens Huidverzorging
Contactpersoon Rosy Quaedvlieg 
Adres Koningin Emmastraat 3
4116 CJ Buren 
Telefoon 0344 - 571778
Mobiel 06 - 10 934 313
E-mail rosy@intenshuidverzorging.nl
Website www.intenshuidverzorging.nl
Volg ons op:   

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy