Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Inzendingen Kiek op Buren 2018

Laat uw stem gelden

Kiek op Buren 2018 is gesloten. De vakjury heeft de ingezonden foto’s in de verschillende categorieën beoordeeld. In het algemeen had de jury meer response verwacht. In Buren wordt veel gefotografeerd met camera en smartphone. De laatste categorie doet tegenwoordig zeker niet onder voor de eerste als het gaat om goede foto’s. Wellicht kan juist deze categorie bij een volgende KiekopBuren verrassende deelnemers en foto’s opleveren.

Hartekreet van de vakjury

Nog een hartenkreet van de vakjury. Ondanks de mooie binnenstad blijft het een uitdaging om ook mensen in deze omgeving te fotograferen. Door de mensen gaat de foto leven en krijg je zeer verrassende foto’s. Mocht je mensen willen fotograferen, altijd even toestemming vragen. Onze ervaring is echter dat wanneer je met mensen hierover spreekt ze doorgaans erg enthousiast zijn. Een tip voor de volgende keer dus.

Keuze van het publiek

Resteert nu allen nog de mening van het publiek. Wat is de beste foto van KiekopBuren 2018? U kunt de foto’s hierondeer bekijken en op de website van StadBuren.nl. Op deze laatste website kunt u ook uw stem uitbrengen en wel tot 26 juni a.s. Tot KiekopBuren 2019.

Klik hier om te stemmen

Gerelateerde links

Inzendingen (klik op de foto voor volledig beeld)

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy