Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

De Kamer van Buren

Voor vergaderen, werken, vieren, koken en dineren

De Kamer van Buren, gelegen in het centrum van het monumentale stadje Buren, is een bijzondere locatie voor vergaderingen, flexwerken, opleidings- en coachingsactiviteiten,  netwerk bijeenkomsten, private dining, kookworkshops en kleinschalige festiviteiten.

Vergaderen

Uniek is dat u exclusief gebruik kunt maken van de 3 stijlvolle kamers op de begane grond en bij goed weer van de binnentuin. In zaal “Nieuwspoort” wordt u ontvangen en kunt u lunchen. De “2e Kamer” is de vergaderzaal, voorzien van moderne presentatiehulpmiddelen. In de “1e Kamer” kunt u bij de haard in een comfortabele omgeving bijpraten, napraten en borrelen.

Werken

Flexwerken? Dat kan in  het “Torentje“  op de 1e verdieping, een multifunctioneel ingerichte kamer die gebruikt kan worden om te werken of te vergaderen.
Gratis gebruik van draadloos internet, flipover, koffie, thee en water!

Tijdelijke kantoorruimte

Op de 1e verdieping is een kamer van ca 60m2 waar u comfortabel met ca 4 mensen kunt werken. U heeft de beschikking over een eigen pantry voor thee, koffie e.d.. Voor ontvangst van gasten, besprekingen of presentaties kunt u gebruik maken van de sfeervolle kamers op de begane grond. 

Koken

Met uw gasten/vrienden een meergangen diner bereiden onder begeleiding van een professionele kok? Het diner zal begeleid worden door bijpassende wijnen.
Tevens is het mogelijk om zelf, zonder begeleiding, in onze professionele keuken een diner te bereiden en vervolgens in een besloten en sfeervolle ambiance van het resultaat te genieten.

Dineren

Met vrienden, familie of zakenrelaties in beslotenheid dineren? U  zult genieten van een door de chefkok exclusief voor u bereid diner met mooie bijpassende wijnen.

Iets te vieren

  • een verjaardagsfeestje
  • de bruidstaart aansnijden nadat u het ja-woord heeft gegeven
  • een familiereunie om weer eens gezellig bij te praten
  • het behalen van een diploma
  • een receptie ivm een jubileum of een afscheid

 

De Kamer van Buren
Adres Kerkstraat 4
4116 BG Buren
Telefoon 06 - 4175 4776
E-mail info@kamervanburen.nl
Website www.kamervanburen.nl
Volg ons op: Facebook Twitter

 

Foto impressie

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy