Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Sinterkerst bij de Rode Held

Voor het eerst Sinterklaas en Kerst in De Rode Held, hoe moesten we daar nu invulling aan geven? Sinterklaas mag als oer-Hollands feest natuurlijk niet ontbreken in een nostalgische winkel als De Rode Held. Maar hoe geef je daar invulling aan als Kerstmis een grote opmars maakt en ook niet meer weg te denken is in de Nederlandse winkels? Dan zit er maar één ding op, één etalage met Sinterklaas en één etalage met Kerstmis en de winkel compleet gevuld met beide feesten.

Sinterklaas

Tot 2 december staat De Rode Held in het teken van Sinterklaas. Het lekkerste strooigoed en de leukste cadeautjes voor Sinterklaas. We hebben leuke nostalgische schoencadeautjes, zoals een leuke trektol, locomotief fluit, spintol, schuiffluit, knalkurkpistool, vingertol en nog veel meer. Ook voor pakjesavond hebben we de leukste cadeautjes, of het nu voor je schoonmoeder of je neefje is, bij ons kun je slagen voor iedereen.

Naast alle leuke cadeautjes hebben we ook het echte ouderwetse snoepgoed zoals suikerbeestjes, marsepeinen aardappeltjes en chocolade kikkers. Voor de theeleuten onder ons hebben we heerlijke pepernotenthee in nostalgische blikken en leuke ansichtkaarten met chocoladeletterthee. Dat wordt smullen geblazen!

Speciaal voor Sinterklaas hebben we op donderdag 29 november koopavond van 17.00 - 21.00 uur.

Kerst

Het is Kerstmis bij De Rode Held, komt dat zien, komt dat zien!! Leuke hangers voor in de boom, lieve boodschappen voor je naasten, heerlijke geuren en prachtige kleuren. Als je nu niet meer bij ons kunt slagen voor kerst 2018, dan weten wij het ook niet meer.

Dit jaar staan de gemberkoekjes centraal als versiering voor in de boom. Het gembermankoekje staat al symbool voor kerst sinds het beroemde ballet ‘De notenkraker’ in 1892 in première ging. Alle kleurrijke variaties die er op zijn ontstaan brengen zeker de kerstsfeer in huis. Naast de gemberkoekjes hebben we nog allerhande andere leuke kerstartikelen zoals kerstengelen, mooie kaarsen, nostalgische boomversiering, geursprays, porseleinen en zilveren vogeltjes, glazen kerstfiguurtjes, kerstkaarten, kerst-cadeau-kokers, kaarsenhouders en ga zo maar door.

Speciaal voor Kerstmis hebben we op donderdag 20 december koopavond van 17.00 - 21.00 uur.

Gewijzigde openingstijden

Donderdag 29 november Koopavond 17.00 - 21.00 uur
Zaterdag 15 december Buren bij kaarslicht 10.00 - 21.00 uur
Donderdag 20 december Koopavond 17.00 - 21.00 uur
29 december - 6 januari Vakantie gesloten

 

De Rode Held
Adres Rodeheldenstraat 20
4116 BB Buren (GLD)
E-mail nostalgie@derodeheld.nl
Website www.derodeheld.nl
Volg ons op:   Instagram 

De Rode Held in beeld

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy