Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Unieke, originele kerstpakketten uit Buren

Graag nodigen wij bedrijven uit om met alle collega’s naar het prachtige sfeervolle stadje Buren te komen om daar bij de diverse originele winkeltjes en horeca een persoonlijk kerstpakket samen te stellen.

Wij maken voor u een betaalsysteem met een door u gekozen bedrag, waarmee uw medewerkers bij één of meerdere winkels zelf een kerstpakket kunnen uitkiezen: handgemaakte chocolade en bonbons, kaarsen, sieraden, horloges, tassen, glas en aardewerk, bloemen, brocante, kunst, kookboeken, een kappersbon, scheerbenodigdheden, wijn, lekkernijen van de keurslager en ambachtelijke bakker.

En met plezier maken we er een compleet personeelsfeest van. Bijvoorbeeld een ontvangst met warme chocolade, glühwein en oliebollen, live muziek, de Kerstman met zijn arrenslee en rendieren, stadswandeling met gids, een heerlijke lunch of diner.

Dit unieke kerstpakketten idee kunt u bespreken en reserveren bij Mieke van Koffie en Kunst - mieke@koffieenkunstburen.nl en Annelies van World of Chocolate - info@worldofchocolate.nl . Bent u niet in de gelegenheid naar Buren te komen, dan leveren wij u ook graag door ons samengestelde kerstpakketten.

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy