Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Koffie en Kunst bestaat 7 jaar

Kadowinkel, Koffie / Wijnschenkerij en Galerie

Koffie en Kunst bestaat inmiddels ruim 7 jaar en is een harmonieuze combinatie van Kadowinkel, Koffie / Wijnschenkerij en Galerie.

Kadowinkel

De kado collectie bij Koffie en Kunst is een combinatie van ‘oud, nieuw en handwerk’. Engels antiek en brocante met verzilverde theepotten en dekschalen. Lichtjes, karaffen en waterkannen. Taartschalen, bestek, poedersuikerstrooiers en altijd weer iets unieks. De sieraden zijn verzilverd, nikkelvrij en handgemaakt. Ringen, armbanden, kettingen en leuke handwerk sleutelhangers. Er zijn ovenplanken van Koken op Hout en vers geperste walnotenolie. Aangepast aan het seizoen, keuze uit snuisterijen voor de komende herfst en kerst. Er staat een mooie collectie tassen in herfsttinten – met binnentas en schouderband. Sjaals in verschillende kleuren en ook voor heren.

Prachtige terras

In de winkel en op het prachtige terras van Koffie en Kunst wordt heerlijke koffie geserveerd met een bonbon, chocolade kruidcake + een kaneelamandel. Natuurlijk is er ook een selectie thee van Twinings, warme chocolademelk en vers Betuws appelsap. Er worden gezellige momenten gecreëerd  met een glas wijn, glühwein of HertogJan bier, lekker met een schaaltje zoutjes en een perfecte tosti van Burens bruin brood. En nieuw is de Pure Pret, een verrukkelijke pure bonbon gevuld met een in port gedrenkt rozijntje, geserveerd met een zalig glas port.

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u reserveren voor een unieke High Tea met verse zoete & hartige huisgemaakte lekkernijen.

Live muziek

Tijdens het Kunst en Jazz Festival dit jaar in september, heeft een fantastische Jazzband uit Brabant opgetreden op het terras. Eerder, tijdens Chateau voor Buren, was het genieten van een gitarist met franse chansons. Op 21 december zal er live kerstmuziek zijn tijdens Buren bij Kaarslicht en wordt er glühwein en warme chocolademelk met rum geschonken.

Kerstpakketten

Met veel plezier worden voor u Kerstpakketten samengesteld met bijvoorbeeld kaarslichtjes, servetten, prosecco, wijn, salami, chocolade kaneel amandelen en sieraden. Of u komt met uw collega’s naar Kerststad Buren om bij de winkels zelf een persoonlijk kerstpakket samen te stellen. Voor informatie : mieke@koffieenkunstburen.nl

Het onderscheidende karakter van Buren, daar ben ik trots op. Graag wil ik dat met u delen. Tot ziens bij Koffie en Kunst in de Peperstraat in Buren!

Mieke Spaan-Derksen

Fotogalerij

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy