Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Heeft u iets te melden aan Gemeente of Politie?

Maak dan gebruik van de Oranje Knop!

MeldingDe 112Burenstad WhatsApp groep is er natuurlijk om snel of op heterdaad zaken aan te pakken, maar voor minder dringende meldingen kunt u terecht op deze webpagina.

We willen graag via dit meldpunt alle signalen van de Stad Buren verzamelen op een plek. Op deze manier kan er direct actie genomen bij problemen in de wijk. Via deze weg willen we de bewoners een serieus platform bieden Hier kunnen allerlei meldingen gemaakt worden met betrekking tot verkeer, milieu, misdaadpreventie en openbare zaken.

Melding maken

Heeft u een klacht, melding, idee of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten!

Met de Oranje Knop kunt u voor de stad Buren allerlei soorten van meldingen maken bij de Signalerings Groep Buren. U kunt via deze pagina melding maken van overlast/vernieling, veiligheid, welzijn/zorg, slecht onderhoud, openbare voorzieningen, verkeer, vuil op straat, fraude, en andere illegale praktijken.

Afhankelijk van de soort melding wordt de melding automatisch doorgezet naar de wijkagent en/of de gemeente Buren. U krijgt een terugkoppeling indien uw emaildres is ingevuld. De signaleringsgroep zal de voortgang van de melding in de gaten houden.

Meldingsformulier

Let op: Vermeld geen privacygevoelige informatie in uw melding. Vraag in een dergelijk geval of men contact met u wil opnemen om een privacygevoelige zaak te bespreken.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Contact voorkeur E-mail
Telefoon
Geen contact
Soort melding*
Bijlage(n) - Max. 10Mb
Omschrijving van de melding*
Verstuur formulier

Digitaal loket AVRI

Overzicht van actuele meldingen

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad