Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Nieuwe eigenaar voor Grand Café De Hofhouding

Vanaf 1 februari 2019 nieuwe eigenaar Stephanie de Graaff

November 2018 – Ludo en Anneke waren er natuurlijk al even mee bezig maar vanaf vandaag kunnen ze officieel bekend maken dat De Hofhouding overgaat in andere handen. Want vanaf 1 februari 2019 is Stephanie de Graaff de nieuwe eigenaar van Grand Café De Hofhouding.

De Hofhouding 2.0

Een lang gekoesterde wens gaat voor Stephanie in vervulling. Een eigen Grand Café in de Betuwe. En wat voor één! Een geweldig café met de prachtige ambiance van de oude smederij uitgevoerd met frisse kleuren en ideale relaxmogelijkheden. En natuurlijk de perfecte ligging van ‘Het mooiste terras van de Regio’ aan de Onderdreef aan de rand van het pittoreske Buren.

Ludo en Anneke zijn helemaal gelukkig met de verkoop. De Hofhouding blijft voor Buren behouden en wordt ook nog eens uitgebreid met extra diner momenten. En Stephanie is de juiste persoon om De Hofhouding verder uit te bouwen tot een prachtige horecagelegenheid waar je naast de lunch en de borrel ook Hoffelijk kan dineren. Met recht ‘De Hofhouding 2.0’.

Verbouwen en zo

Er moet natuurlijk wel het één en ander worden aangepast om al deze mooie plannen te realiseren. Het geen maakt dat er in februari en maart het nodige verbouwd gaat worden om zo voor het bloesemseizoen meteen goed van start te gaan. Stephanie heeft er super veel zin in en zal de aankomende periode meerdere malen in ’t Hof aanwezig zijn om alle gasten en vrienden van De Hofhouding te ontmoeten.

 

Grand Café De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a
4116 CC Buren GLD
Telefoon 0344 - 572 288
E-mail grandcafe@dehofhouding.nl
Website www.dehofhouding.nl
Volg ons op:    

 

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy