Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Corona-update van de Oranjevereniging Oranje en Buren

25 maart 2020

Door de maatregelen van de overheid op 23 maart zijn we als bestuur van Oranjevereniging Oranje en Buren genoodzaakt om zowel het programma voor Koningsdag als 5 mei af te gelasten. Dit besluit hadden we eerder in de week al genomen en we hadden onze leden er reeds over geïnformeerd. Door de coronacrisis leven we in een vreemde tijd op het moment. Het belangrijkste dat nu voorop staat is de gezondheid van ons allen.

Hoe de dodenherdenking er dit jaar uit gaat zien is op dit moment ook niet te zeggen. Dat zal de komende weken moeten blijken. Besproken is om een alternatieve feestdag achter de hand te houden voor als deze crisis is bezworen. Ergens eind augustus of begin september. Daarin zouden we dan alles wat we voor 27 april en 5 mei bedacht hadden een plaats kunnen geven. Dat zullen we t.z.t., met de kennis van dat moment, bespreken en dan over besluiten. 

Wij danken alle vrijwilligers die al enige tijd gestoken hadden in de voorbereidingen. Rest ons u alle goeds en sterkte te wensen in deze tijden.

 

Het bestuur van Oranjevereniging Oranje en Buren

 

Secretariaat Oranje & Buren
Adres Kasteellaan 61
4116 DK Buren
E-mail info@oranjeenburen.nl
Website www.oranjeenburen.nl
Rabobank NL72RABO0178036730
Volg ons op:

 

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy