Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Parkeeronderzoek stad Buren

Bewonersavond op woensdag 19 april

In het centrum van Buren ervaren bewoners en ondernemers op diverse plaatsen parkeerdruk.  Ook voor hulpdiensten is de oude stadskern een uitdaging, vooral waar veel auto’s geparkeerd staan. Bovendien spelen er in het centrum ontwikkelingen, die van invloed zijn op de toekomstige parkeercapaciteit. Denk bijvoorbeeld aan de herinrichting van de Onderdreef.

Daarom doet gemeente Buren onderzoek naar de parkeerdruk in het historische centrum. Doel hiervan is om te bekijken of er extra maatregelen nodig zijn en zo ja, waar we die dan het beste kunnen nemen. Uiteraard houden we de resultaten van het onderzoek tegen het licht van de Koepelvisie Buren die in 2013 is vastgesteld. De Koepelvisie wil Buren nadrukkelijker op de (toeristische) kaart zetten. 

Bewonersavond

De gemeente organiseert daarom een bewonersavond over parkeren. Deze avond is op woensdag 19 april van 19.30 tot 21.00 uur in De Prinsenhof in Buren. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Op de avond krijgt u meer informatie over het parkeeronderzoek. Ook gaan we graag met u in gesprek over hoe u het parkeren beleeft.

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat we de juiste voorbereidingen kunnen treffen, vragen we u om u aan te melden voor de bewonersavond. Dit kan via het mailadres nkolkman@buren.nl

Graag vermelden met hoeveel personen u komt.

Bijeenkomst Parkeeronderzoek stad Buren
Datum Woensdag 19 april 2017
Tijdstip 19.30 - 21.00 uur
Locatie De Prinsenhof
Adres De Bijen 1
4116 GG Buren

Meer informatie

Heeft u vragen over de bewonersavond? Neemt u dan contact op met mevr. Kolkman van de gemeente Buren. Zij is bereikbaar via nkolkman@buren.nl en t. 14 0344 (zescijferig nummer).

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy