Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Picknicken in de wijngaard!

Voor een hele speciale picknick ga je naar het Betuws Wijndomein

Betuws Wijndomein

Zoek je deze zomer een leuk uitje in Nederland? Hou je van wijn en van picknicken? Kom naar het Betuws Wijndomein.Wij toveren deze zomer onze knusse plek om in een 7 hectare grote wijngaard-picknickspot. Kom naar de Betuwe en reserveer jouw privé picknick plek in onze wijngaard. 

Picknicken in de wijngaard!

Vanaf 1 juni kun je komen picknicken in de wijngaard. Picknick in de wijngaard is helemaal 1,5 meter samenleving proof! Je bereikt je hotspot door een privé route te lopen door de wijngaard. Zo zorgen we ervoor dat iedereen 1,5 meter afstand tussen elkaar kan bewaren.

Iedereen mag mee

Neem je kinderen of je vrienden mee en geniet samen van smaakvolle Betuwse streekproducten, van elkaar en van de wijngaard. Voor kinderen is er genoeg te doen, speel een potje jeu de boules of neem je voetbal of frisbee mee. Een romantische picknick voor twee? Ook geen probleem! Neem je geliefde mee en huur een charmante picknick spot privé!

Je krijgt een heerlijke picknickmand vol met verschillende streekproducten van een aantal van onze partners. Uiteraard gecombineerd met een goed glas wijn, of druivensap voor de kinderen, uit eigen gaard, te bestellen bij de wijnbar!

Het concept

  • Kies je ontbijt, brunch of borrel mandje
  • Reserveer je picknickmand minimaal 48 uur van tevoren
  • Zoek een mooi plekje uit
  • En geniet met volle teugen
  • De picknickmand bevat +/- 10 streekproducten: picknickplank, bestek, water, versgebakken stokbrood en streekfruit (exclusief de wijn)
  • Bestel jouw favoriete wijn bij de wijnbar

Picknick in de wijngaard reserveren

Vanaf nu kun je een picknick online reserveren. Bekijk welke picknickmanden (inclusief de prijzen) je kunt bestellen door hieronder te klikken.

Bekijk en reserveer hier jouw Picknick Brunch

MEDEDELING: Het Betuws Wijndomein is op vakantie van 1 tot en met 13 augustus 2020. Reserveren van de picknickmand is dan niet mogelijk.

 

Betuws Wijndomein

Betuws Wijndomein

Het Betuws Wijndomein, gelegen in het buitengebied bij het historische stadje Buren maakt met passie en vakmanschap wijnen en van druiven afgeleide producten. Het gehele proces van druiven telen, wijnmaken en bottelen gebeurt in eigen beheer met respect voor mens en milieu.

Zo ontstaan, naast de verschillende LingeParel-, LingeWit-, LingeRood wijnen, smakelijke creaties zoals: Prepluk Verjus, Betuwse Bruis en de verschillende Linge Digestieven. Deze zijn allen te proeven en kopen op het Domein maar ook bij de betere restaurants en wijnwinkels.

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy