Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Restaurant De Hofhouding

Hoffelijk genieten in Buren

Welkom

Natuurlijk kunt u bij Restaurant De Hofhouding terecht voor een perfect kopje Segafredo koffie met een heerlijk stuk Betuws appelgebak maar De Hofhouding is meer. Veel meer! Want wat De Hofhouding echt uniek maakt is de prachtige ambiance van de oude smederij in combinatie met het eigentijdse en gezellige interieur. En natuurlijk de perfecte ligging van "Het mooiste terras van de Regio" aan de Onderdreef aan de rand van het pittoreske Buren in de Betuwe.

Hoffelijkheden

Wij serveren de lekkerste hoffelijkheden en verrassen u met de heerlijkste bieren. Want naast ons premium bier 'Hertog Jan' schenken wij ook Leffe, Duvel, Skuumkoppe, Maneblusser en vele andere. En natuurlijk niet te vergeten onze eigen pilsener 'Hofke Bier. Het bier van Buren'.

Onze wijnen komen uit de hele wereld en worden geleverd door wijnleverancier Wijnkeus uit Groenekan. Geserveerd in de juiste glazen en rechtstreeks uit de wijnklimaatkast. Want De Hofhouding staat voor kwaliteit en gemak. Dat ziet u ook terug in al onze hoffelijkheden. Van onze huisgemaakte Hofburger tot de heerlijkste croquetten en bitterballen uit Amsterdam van Holtkamp.

Onze menukaart, die meerdere keren per jaar wisselt, is zeer gevarieerd en individuele wensen zijn nooit een probleem. Ook serveren wij altijd seizoengerechten naast onze kaart, denk bijvoorbeeld aan asperges of wild.

De gast is koning

Wij stellen u als gast centraal en zorgen zo goed mogelijk voor uw 'quality time'. Maar had u eigenlijk iets anders verwacht van De Hofhouding van Buren? De stad van onze vorst en zijn voorvaderen.

Laat u verrassen door de gezellige sfeer in ons vernieuwde interieur (55 zitplaatsen) of geniet op ons ruime terras (130 zitplaatsen) waar de zon altijd schijnt. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Wij hopen u graag welkom te mogen heten voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak, een smakelijke lunch, een spontane borrel met vrienden, of een heerlijk diner. Van woensdag tot en met zondag kunt u vanaf 10.00u 's ochtends bij ons terecht.

De Hofhouding staat voor genieten in een sfeervolle en ongedwongen ambiance!

Reserveren kan via: info@dehofhouding.nl
of telefonisch via 0344-572288

Met vriendelijke groet,

Het team van de Hofhouding

 

Restaurant De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a
4116 CC Buren GLD
Telefoon 0344 - 572 288
E-mail info@dehofhouding.nl
Website www.dehofhouding.nl
Volg ons op:    

 

Foto impressie

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy