Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

'De Rode Held' wordt 'Beleef Buren'

Het nieuwe toeristeninformatie- en activiteitenbureau van Buren

Op 1 januari 2021 gaat ‘De Rode Held’ officieel over in ‘Beleef Buren’. Beleef Buren wordt gevestigd in de ruimte van het voormalige Toeristen Informatie Buren, naast het museum ‘Buren en Oranje’ op de markt.

Beleef Buren

Beleef Buren gaat zich richten op de verkoop van souvenirs, het aanbieden van activiteiten in en rond Buren voor bezoekers en bewoners van Buren én het verschaffen van informatie aan toeristen. Het welbekende oudhollandse snoep van ‘De Rode Held’ gaat mee naar de nieuwe winkel van Beleef Buren zodat u kunt blijven genieten van snoepjes uit Buren.

Souvenirs

In ‘De Rode Held’ boden we altijd al wat Burense souvenirs aan, maar lang niet voldoende om toeristen en bewoners echt van mooie souvenirs te voorzien. We zijn daarom momenteel druk bezig om dit assortiment uit te breiden tot een compleet assortiment. We zullen de oude, vertrouwde producten zoals het Burens bier van brouwerij van Weerdenburg en de mokjes met highlights uit Buren aan blijven bieden. Maar mocht u nog ideeën, wensen of aanvullingen hebben, dan kunt u deze altijd mailen naar info@beleefburen.nl.

Museumwinkel

Naast de souvenirs en producten uit Buren, kunt u straks ook bij Beleef Buren terecht voor de museumwinkel van museum ‘Buren en Oranje’. Hiervan zullen veel producten ook naadloos aansluiten op de beleving van de bezoekers van het museum en Oranjestad Buren.

Activiteiten

De activiteiten die momenteel worden aangeboden gaan we uitbreiden voor zowel bezoekers als bewoners van Buren. Te denken valt aan activiteiten voor kinderen en kinderfeestjes, De grote Burense quiz voor bewoners, stadswandelingen en bedrijfsuitjes. De ontwikkelingen hiervoor zijn in volle gang en zullen vooral ook na de coronaperiode volop doorgang vinden.

Toeristen informatie

Om de bezoekers van Buren met open armen te ontvangen zullen we gedurende het hoogseizoen 7 dagen in de week geopend zijn. Daarnaast is het streven om ook gedurende het laagseizoen nog eens 5 dagen in de week te openen (woensdag t/m zondag). In de winkel kunnen alle bezoekers van Buren hun vragen stellen over alle belevingen die Buren te bieden heeft.

Vrijwilligers

Om al het bovenstaande te kunnen bewerkstelligen zijn we nog hard opzoek naar enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar, kortom jong en oud. We hebben verschillende activiteiten die gedaan kunnen worden en we kijken graag samen met jou welke het beste bij je passen. Je kunt denken aan het bemannen van het toeristeninformatiepunt en/ of de winkel, maar ook voor het aanbieden van activiteiten zoals een vaste stadswandeling op zaterdag- en zondagmiddag, of voor het helpen bij bedrijfsuitjes. We kunnen voor iedereen een onkostenvergoeding bieden. Heb je interesse, wil je weten hoe hoog de onkostenvergoeding is, of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@beleefburen.nl.

 

Beleef Buren - Toeristen Informatie Buren
Telefoon 0344 843 385
Adres Markt 1 - 4116 BE Buren
E-mail info@beleefburen.nl
Website www.beleefburen.nl
Volg ons op:   Instagram 

 

Fotogalerij

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy