Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Expositie beeldende kunst

Singing songs about dreams – part 2

De drive te creëren is wat Marga Janssen en Yvonne Dolk in deze expositie samenbrengt. Dat deze combinatie nog meer glans krijgt in het monumentale pand van Anjo de Jong in de binnenstad van Buren heeft de vorige editie bewezen. 

Marga Janssen maakt assemblagekunst. Glas, keramiek, porcelein en mozaiek verwerkt zij in haar objecten. Deze keer een ode aan de handtas als kunstwerk. De handtas die we kennen als een modieus dagelijks gebruiksvoorwerp. Maar die in zijn alledaagsheid toch een schat aan persoonlijke spullen en geheimen herbergt. De kunstzinnige tassen hebben ieder een uniek thema van ‘Heilig Teske’ tot ‘ Zondags Teske’.

Yvonne Dolk heeft in haar schilderijen inspiratie gevonden bij heldere Scandinavische kleuren en intense landschappen. Het woeste land zoals in het schilderij ‘Outland’ en het zachte zoals in het landschap ‘het Wad’. Vogels en in het bijzonder ‘de Kraai’ krijgen de hoofdrol in een serie van schilderijen die in Buren voor het eerst te zien zullen zijn.

De expositie ‘singing songs about dreams’  gaat over het verlangen een nieuwe wereld te scheppen, een ruimte voorbij de horizon.

Zaterdag 26 augustus opent de expositie en is drie weekenden op rij te bezoeken van 13.00 – 17.00 uur.  De galerie ‘Anjo-Beelden in Brons’ is te vinden aan de Achterbonenburg 6 in Buren.

 

Exposanten Marga Janssen & Yvonne Dolk
Data 26-08 t/m 27-08-2017
02-09 t/m 03-09-2017
09-09 t/m 10-09-2017
Tijdstip 13.00 - 17.00 uur
Locatie Anjo de Jong - Beelden in Brons
Adres Achterbonenburg 6
4116 BD  Buren (GLD)
Website www.yvonnedolk.nl

 

Expositie in beeld

     

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy