Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Sinterklaas komt weer naar het prachtige Buren.

24 november 2017 - 18.15 - 20.30 uur

Belangrijk nieuws voor iedereen die de Sint en zijn Pieten wil toezingen in Buren, ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar onze prachtige stad.

Toch zal de intocht iets anders zijn dan andere jaren. Dit jaar zal er vanaf 18:15uur gestart worden met het voorprogramma op het terras van de Prins. Er zijn namelijk pieten vooruitgestuurd om er tijdens het wachten alvast een superfeest van te maken. Dit nemen ze wel heel letterlijk, dus ik ben benieuwd wat het wordt. Als dat maar goed gaat!

Sinterklaas zal aankomen bij de brug aan de Peperstraat (tegenover Restaurant De Prins). Als alles goed gaat, kunnen we de Sint en zijn Pieten om 18.30 uur welkom heten samen met bijzonder bezoek. Na aankomst zal de Sint vertrekken naar het centrum van Buren waar hem een verrassing te wachten staat, waar jullie allemaal aan mee kunnen doen. Daarna zal de goedheiligman zijn weg vervolgen naar De Prinsenhof waar hij tot ongeveer 20.30 uur zal zijn. Hier is een leuk programma voor groot en klein. 

Jong Nederland Buren

De sinterklaasintocht wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Jong Nederland Buren. Kijk voor meer informatie op de speciaal ingerichte Facebook pagina...

Evenement Intocht Sinterklaas
Datum Vrijdag 24 november 2017
Tijdstip 18.15 - 20.30 uur
Aankomst Peperstraat (tegenover Restaurant De Prins)
Volg ons op

Impressie (klik voor een vergroting)

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy