Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Sinterklaas komt weer naar het prachtige Buren

22 november 2019 - 18.15 - 20.30 uur

Ook dit jaar heeft Sinterklaas aangekondigd naar Buren te komen. Daarom doet hij een oproep aan ons allemaal om vrijdag 22 november a.s. op de brug bij Restaurant De Prins te verzamelen. Zodat hij ons daar om 18:30 te woord zal staan en zichtbaar is voor iedereen en hopelijk loopt het dit jaar vlekkeloos maar dat is altijd de vraag. Volg daarom zeker de Facebookpagina van de intocht van Buren. 

Spetterend feest in de Prinsenhof

Na het welkomstwoord zal Sinterklaas met jullie richting de Prinsenhof gaan om hier nog een spetterend feest te gaan maken. Wat ons hier allemaal te wachten staat is een verrassing. De deur van de Prinsenhof zal gesloten zijn tot Sinterklaas en de stoet aan is gekomen om daar met jullie naar binnen te gaan.

Hulp en financiële steun gevraagd

Dit jaar word de Sinterklaas intocht georganiseerd door een groepje enthousiaste vrijwilligers en met dank aan BurenStad om ons hier in te ondersteunen. Maar we kunnen zeker extra hulp gebruiken bij de organisatie van dit feest en in een financiële bijdrage. Voor hulp en vragen kan je ons mailen op Sinterklaasinburen@gmail.com

Donaties kunnen overgemaakt worden naar: Stichting Evenementen Burenstad - NL48 RABO 0149315074 - Onder vermelding van "Donatie - Intocht Sinterklaas".

Alvast hartelijk dank dat je de intocht van Sinterklaas financieel wil ondersteunen. Iedere donatie klein of groot wordt hogelijk gewaardeerd. 

Team - Intocht Sinterklaas Buren

Impressie (klik voor een vergroting)

Evenement Intocht Sinterklaas
Datum Vrijdag 22 november 2019
Tijdstip 18.30 - 21.00 uur
Aankomst Brug bij Restaurant De Prins
Adres Peperstraat 25, 4116 BG Buren
E-mailadres Sinterklaasinburen@gmail.com
Volg ons op

Donatie - Intocht Sinterklaas

Geef je donatie hieronder door zodat wij je persoonlijk kunnen bedanken voor jouw bijdrage. Tevens ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw donatie. 

Aanhef Dhr. Mevr.
Naam*
Organisatie
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Bedrag* EURO
Reactie
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy