Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

3 nieuwe smaaksensaties bij World of Chocolate

Alweer ruim 3 jaar is Chocolaterie World of Chocolate gevestigd in Buren.

Ondertussen weten veel mensen de sfeervolle winkel vol met heerlijke chocolade te vinden in de Kerkstraat. Zowel de verse slagroomtruffels als de handgemaakte bonbons en diverse soorten chocolade vinden gretig aftrek. Zo langzamerhand komt de Paaschocolade de winkel binnen wandelen., want wat is Pasen zonder chocolade?

Haasjes gevuld met praliné,  eitjes gevuld met pistache, advocaat, tiramisu, pralinécrunch, aardbei en room of lekker massief: u kunt ze zelf uitkiezen!, Ook paaskippetjes, fondantkippetjes, luxe paaseieren, grote paaskippen en diverse soorten massieve paaschocolade liggen in de winkel uitgestald. Er is volop keuze.

Drie prachtige bonbons

De chocolatier van World of Chocolate, Peter van de Griend, heeft wederom drie prachtige bonbons ontwikkeld. De krachtige smaaksensatie van hemelse chocolade gecombineerd met een pipetje drank: pure chocolade met roze peper en limoncello... pure chocolade met Blue Curacao en Kokos Malibu en een bonbon van.pure chocolade gevuld met limoen, zeezout en tequila... Voor de echte fijnproevers! Juist de combinatie van de twee of drie smaken in één geeft een ware smaakexplosie en laat uw smaakpapillen hard werken om de fijne, exclusieve smaken te proeven en te waarderen.

Loopt het water u al in de mond? Kom gerust langs en proef de sfeer...!

Annelies Keijzers-Groeneveld

Fotogalerij

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy