Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Uitslag Kiek op Buren 2019

Oordeel vakjury en publiek

Jazeker, zaterdag 5 oktober om 15.00 uur is de KiekopBuren 2019 gekozen. De trotse winnaars werden Frederique Dull en Rinne Wolters met onderstaande karakteristieke beeld van Oranjestad Buren.

Frederique Dull en Rinne Wolters

Met name het standpunt van waaruit de foto is genomen sprak veel mensen aan. Beide jonge fotografen worden door onze sponsor Nature Talks een weekend in de watten gelegd op het Nature Talks Photofestival op 9 en 10 november in de Reehorst in Ede. Nature Talks Photo Festival

Niet alleen waren de inzendingen in de nieuwe Jeugd categorie erg succesvol, ook bepaalde de vakjury de winnaars en de second best fotografen in de categorien, ‘Bewoners en Bezoekers van Buren’, ‘Natuur in en om Buren’ en ‘Historisch Buren’. Alle prijswinnaars waren vanmiddag bij de prijsuitreiking aanwezig.

Het organisatie comité onder auspicien van Stichting Evenementen Burenstad is erg blij met de groei van de jaarlijkse fotowedstrijd in en om Buren. Volgend jaar volgt dan ook zeker een derde editie. Deze start op 1 januari 2020 en loopt tot 1 september 2020 en belooft een editie te worden met nog meer deelnemers die de unieke hoekjes van Buren vastleggen op de gevoelige plaat. In 2020 heeft Buren 625 jaar stadsrechten en vinden er extra aktiviteiten plaats om dit te vieren. Nog meer reden om Buren te bezoeken en te fotograferen.

Hieronder kunt u de foto’s van de andere prijswinnaars bewonderen. Alle foto’s zijn tot 19 oktober a.s. te zien bij De Baron van Buren en te koop voor €50,— Met de opbrengst steunt u het KinderKankerfonds KiKa. Heb je interesse in een foto? Stuur dan een e-mail naar info@burenstad.nl

Sponsors

KiekopBuren2019 is mede mogelijk gemaakt door:

Publieksprijs en KiekopBuren 2019

 1. Frederique Dul en Rinne Wolters met foto 85
 2. Sharon van Sterkenburg met foto 4
 3. Bart Kleibergen met foto 5

Vakjury

Categorie: Natuur in en om Buren

 1. Bart Kleibergen met foto 5
 2. Jan-Aldert Vrij met foto 2

Categorie: Bewoners en Bezoekers van Buren

 1. Tom Ruijfrok met foto 62
 2. Rinze van der Woude met foto 64

Categorie: Historisch Buren

 1. Jan-Aldert Vrij met foto 72
 2. Marco van der Zwaag met foto 74

Categorie: Jeugd

 1. Frederique Dul en Rinne Wolters met foto 81
 2. Louis Tuinier met foto 82

Winnende foto's (klik voor volledige weergave)

Gerelateerde links

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy