Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Verbindingsmarkt - Buren zijn we samen

Donderdagavond 5 september 2019 - Marechausseemuseum

Op donderdagavond 5 september komen 40 organisaties bijeen in de tuin van het Marechausseemuseum om zich vanaf 19.00 uur te presenteren aan de inwoners van Buren-Stad.

Op de markt worden alle inwoners van Buren-Stad van harte verwelkomd om nader kennis maken met het culturele, sportieve, zorg- en samenlevingsaanbod van de vele actieve vrijwilligers- en professionele organisaties die actief zijn in Buren-Stad.

Tijdens de markt kan genoten worden van diverse optredens: een Preview van het BurenToenTheater, een spectaculaire show van onze eigen Burense freestyle kampioene voetbal Laura Dekker en muzikale omlijsting van muziekgroep SDG.

Knelpunten in kaart brengen

Voorafgaand aan de markt spreken de organisaties onderling, onder leiding van specialisten van de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij KNHM. Concreet doel is dat de deelnemers met elkaar interactief aan de slag gaan om in kaart te brengen waar maatschappelijke en organisatorische knelpunten liggen, waar de uitdagingen en kansen liggen en wat er voor nodig is dat samen te organiseren en wie welke ondersteuning kan bieden.

BV Buren en Signaleringsgroep

Deze verbindingsmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Burgers voor Buren (BV Buren) en de Stichting Signaleringsgroep Buren Stad-Asch, met steun van de gemeente Buren, het Marechaussee Museum, de KNHM en Suzi's Placel.

De samenwerkende stichtingen BV Buren en de Signaleringsgroep dekken samen het maatschappelijk spectrum. De BV Buren is er voor de ontwikkeling van het historische stadje Buren en voor de bevordering van de leefbaarheid en burgerparticipatie in het stadje. De Signaleringsgroep werkt op het sociale domein: veiligheid, mantelzorg/burenhulp en bevordering samenwerking vrijwilligersorganisaties.

Nadere informatie

Bert van Genderen, stichtingbvburen@gmail.com
of bel met Pierre Rutgers 06-10382807
Signaleringsgroep Buren Stad - Asch

 

Evenement Verbindingsmarkt
Datum Donderdag 5 september 2019
Tijdstip 19.00 uur
Locatie Tuinen Marechausseemuseum
Adres Weeshuiswal 9 
4116 BR Buren GLD
Telefoon 06-10382807
E-mail stichtingbvburen@gmail.com

 

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy