Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Kunsthof de Heuf

Een vergaderlocatie en bed and breakfast van kunstenaars

Kunsthof de Heuf is uniek. Ze is opgericht door kunstenaars, muzikanten (antonia) en psychologen (blom psychologen). Ze biedt een overgetelijk verblijf aan toeristen, groepen en zakelijke teams. Wees welkom en beleef de 'kunst van samen'.

"Zodra je de Hof binnen komt ben je in een andere wereld."
- de heer en mevrouw Comfurius

"Een prachtige en inspirerende vergaderlocatie. Bij toeval zagen we dat we konden starten met "lachyoga"... Tja "is het team al hecht genoeg om zo'n experimanet aan te gaan?" schiet er door je hoofd. Gewoon doen, dacht ik. Het resultaat was geweldig"
- directie Stout-groep

Een romantische bed and breakfast

De bed and breakfast van Kunsthof de Heuf biedt een heerlijke overnachting langs rivier de Korne en de stadswal van Buren. Haar kamers zijn ruim, tijdloos en sfeervol. Je kijkt uit op de mooie omgeving van deze 19 eeuwse hoeve: een artistieke ommuurde tuin en de stadswal van Buren. In de avond wordt het geheel romantisch verlicht.

Een uniek groepsverblijf

De kamers van de bed and breakfast zijn als groep te betrekken. Je beschikt o.a. over ruime terrassen, een jeu de boules, een gezuiverd natuurzwembad en tandems en kano’s om de prachtige Betuwe te verkennen. Je kunt je verblijf verrijken met een workshop of een sfeervol optreden van ANTONIA. Ervaar een uniek en warm groepsgevoel.

Een bijzondere vergaderlocatie

Wil je in een artistieke en inspirerende sfeer tot nieuwe inzichten komen? Kunsthof de Heuf en Buren hebben veel te bieden. Met de tools van Blom Psychologen kun je meer uit je teamproces halen. Een workshop lachyoga of schilderen brengt de teamspirit tot grote hoogte. En tijdens de ‘stadswandeling met gids’ kom je meer te weten de bravoure van de eerste generaties Oranje. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

"Een stadswandeling door Buren onder begeleiding van een stadsgids is een leuke break en een echte aanrader!."
- directie Balan

Workshops, trainingen en retraites

Blom Psychologen, bestaande uit dr. David Blom en drs. Sarah Blom, biedt psychologie voor individuen en teams. Ze onderscheidt zich in de basis: eigenschappen als aandacht/mindfulness, verbeelding, humor en assertiviteit kunnen een groot verschil maken. Zij maken de ‘kunst van samen’. Daarbij ontwikkelt Blom Psychologen lezingen en lesprogramma’s voor mensen en onderwijsinstellingen.

 

Kunsthof de Heuf
Adres Tielseweg 1
4116 EB Buren
Telefoon 06 - 13 540 327
E-mail info@kunsthofdeheuf.nl
Website www.kunsthofdeheuf.nl
Volg ons op:  Facebook

 

Foto impressie (klik voor een vergroting)

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy