Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Verjaardag vieren bij Koffie en Kunst

Feestelijk tafelen en winkelen

Zalig uzelf en uw gezelschap laten verwennen op uw verjaardag, jubileum of vriendinnendag! Heerlijk genieten van alle huisgemaakte lekkernijen, geserveerd op het geweldige servies van Bunzlau Castle, in de bijzonder leuke combinatie van koffie- & wijnschenkerij/kadowinkel/galerie van Koffie en Kunst.

Vers gemalen koffie, een latte of een kop thee met verse appeltaart  & vanille slagroom, kersen-monchou en tiramisu taart, brownies en bonbons. Witte en rode wijnen uit Zuid Frankrijk met hartige hapjes: zalm met een mierikswortelsausje op tomatenbrood, Italiaanse kaas op stokbrood gebakken in de oven, Burense ham met eiersalade naar eigen recept.  

In de winkel én op het zonnige terras

Deze feestelijkheden worden geserveerd in de winkel  - waar u ook kunst, collecties tassen, Engels antiek, horloges en sieraden kunt passen en bewonderen - en op het prachtige terras van Koffie en Kunst.  Op het terras staan de mooiste hortensia’s en het uitzicht over Buren is uniek.

Reserveren 

Voor reserveringen kunt u een mail sturen naar mieke@koffieenkunstburen.nl of contact opnemen via telefoonnummer 06 27250670. Om op de hoogte te blijven van seizoens-kadootjes en nieuwtjes zijn we te volgen op Twitter @koffiekunstkado en via Facebook.

Koffie en Kunst is open op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag.  Heeft u spontaan zin in koffie, dan serveren wij daar graag appeltaart met slagroom bij of een lekkere tosti van Burens bruin brood.

Hartelijke groet van Mieke     

Impressie (klik voor vergroting)

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy