Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Vespucci Kwartet

Vrijdag 9 februari 2018 - 20.15 uur

Haydn, Shostakovich en Brahms

Vrijdag 9 februari is het Vespucci Kwartet te gast in de Lambertuskerk in Buren. Zij spelen drie meesterwerken voor strijkkwartet uit drie stijlperiodes, van Haydn, Shostakovich en Brahms.

Programma

Het Vespucci Kwartet neemt u mee op een reis door de tijd met drie indrukwekkende pilaren uit de strijkkwartetliteratuur. Van het donkere 'Kwinten'-kwartet van Joseph Haydn uit het eind van de 18e eeuw, naar Shostakovich kortste maar oh zo sprekende 7e kwartet uit 1960. Om af te sluiten met Brahms organische 1e strijkkwartet uit 1873, waar u zich te midden van een heel strijkorkest zult wanen.

Vespucci Kwartet

Het Vespucci strijkkwartet is opgericht in 2009 en speelt inmiddels op vele podia in Nederland en Duitsland. Zij waren te gast op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam, het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en live onder meer bij Opium, Diskotabel en Spiegelzaal.

Kaarten

Kaarten (volwassenen €20,- (t/m 18 jaar gratis) zijn te koop aan de deur voor aanvang van het concert en te bestellen via de website www.muziekinburen.nl. Het concert begint om 20.15 uur. De St. Lambertuskerk, Markt 4 in Buren, is om 19.45 uur geopend.

Gerelateerde links

Concert Muziek in Buren
Datum Vrijdag 9 februari 2018
Tijdstip 20.15 uur (kerk open om 19.45)
Adres St.Lambertuskerk
Markt 4 Buren
E-mail info@muziekinburen.nl
Volg ons ook op

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verstuur formulier

BurenStad.nl - Een initiatief van Interburen.nl en VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy