Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Van Eck & Van Sterkenburg

Accountants Belastingadviseurs

U & WIJ

De BV Nederland is voortdurend in verandering. Hoe beweegt u mee met deze dynamiek?

Van Eck & Van Sterkenburg Accountants Belastingadviseurs staan op scherp. Omdat ondernemen vooruitzien is, bieden wij u oplossingen voordat zich problemen voordoen. Daardoor weet u precies waar u staat en welke volgende stap u kunt zetten. Zowel zakelijk als privé.

Als ondernemende accountant kijken wij niet alleen over uw schouder mee maar ook over de grenzen van uw jaarrekening. Noem het out of the box denken. Op deze manier creëren wij dienstverlening van niveau voor het MKB en medisch specialisten. Wij zijn aangesloten bij NBA en het RB.

Zoekt u een kantoor dat slagvaardigheid combineert met persoonlijke betrokkenheid? Welkom bij Van Eck & Van Sterkenburg!

INZICHT & OVERZICHT

Wij stellen uw jaarrekening samen en controleren deze. Wij leven ons in, lezen tussen de regels door en interpreteren resultaten.

Dat levert een schat aan informatie op. Bijvoorbeeld als u wilt uitbreiden, investeren of personeel aantrekken. U kunt uw kostprijsberekening tegen het licht houden en u ontdekt uw fiscale mogelijkheden.

Wij zijn gewend om die uitdaging aan te gaan. Omzet-, inkomsten-, vennootschaps-, erf- en schenkbelasting hebben voor ons geen geheimen, hoezeer wet- en regelgeving ook veranderen. Wij verzorgen niet alleen uw aangifte maar optimaliseren deze ook.

Wij leven ons in en helpen u met advies. Bijvoorbeeld over een geldlening aan familie, de keuze van een administratief pakket of over het rendement van uw onderneming. Uw klantenportfolio, pensioen of de verkoop van uw onderneming kunnen andere onderwerpen zijn.

Ons kantoor heeft focus. Wij concentreren ons op medisch specialisten en het MKB. Jaren praktijkervaring brengen we in bedrijf.

 

Van Eck & Van Sterkenburg
Contactpersonen Gerard van Eck
Carin van Sterkenburg 
Adres Herenstraat 18
4116 BK Buren
Telefoon 0344 - 661738
Mobiel 06 - 53216605 of 06-22498661
E-mail info@vevs.nl
Website www.vevs.nl
Volg ons op:   Twitter

 

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy