Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Chateau voor Buren zoekt vrijwilligers

De voorbereidingen van Chateau voor Buren 2019 zijn in volle gang. Op zondag 25 augustus a.s. gaan we er weer een echt wijnfeest van maken.

We streven ook voor dit jaar naar meer dan 50 standhouders. Het belangrijkste deel zijn natuurlijk de stands met verschillende wijnen, maar daarnaast zijn er ook hele leuke wijngerelateerde producten en lekkere hapjes.

De sfeer wordt compleet gemaakt met diverse muzikale optredens door de gehele stad, en daarnaast achter de St. Lambertuskerk een culinaire plein in Franse sferen waar u lekker kunt relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit plein wordt verzorgd door de Burense Horeca.

Ook dit jaar is er weer een wijnplein. En wel direct naast de VINO desk midden in de stad. Op het wijnplein serveren wij de enige echte Chateau Buren wijn, maar ook koffie, frisdrank en andere versnaperingen. 

Vrijwilligers voor zondag 25 augustus a.s.

Zoals je echter zult begrijpen brengt een dergelijk evenement veel werk met zich mee. Niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. Daarom is de organisatie van Chateau voor Buren op zoek naar vrijwilligers die ons op zondag 25 augustus a.s. willen helpen om dit evenement tot een succes te maken.

Hierbij valt te denken aan mensen die helpen met de standhouders wegwijs te maken in de stad Buren, inrichten van de pleinen, ondersteunen van de catering en natuurlijk de ontvangst van de bezoekers.

Deelnemen als vrijwilliger

Vind je het leuk om ons daarbij te helpen, meld je dan aan via het formulier op deze pagina. Laat ons ook even weten voor welk soort werkzaamheden we je eventueel kunnen vragen en welke tijdstippen je beschikbaar kunt zijn.

Alvast hartelijk dank voor jullie reacties. Samen met jullie maken we Chateau voor Buren tot een echt evenement van en voor Buren.

Team Chateau voor Buren

Gerelateerde links

Aanmelding vrijwilliger Chateau voor Buren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Beschikbare tijdstippen (meerdere opties mogelijk)* 08:00 - 10:00 (opbouwen)
10:00 - 12:00 (opbouwen)
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
16:00 - 18:00
18:00 - 20:00 (afbouwen)
20:00 - 22:00 (afbouwen)
Werkzaamheden (meerdere opties mogelijk)* Opbouwen (ochtend)
Ontvangst en informatie bezoekers
Ondersteuning standhouders
Afbouwen (avond)
Anders, geef hieronder aan:
Opmerkingen
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy