Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Chateau voor Buren 2013 zeer geslaagd

Het wijnfestival van de Betuwe

De eerste editie van Chateau voor Buren zit erop. En we mogen spreken van een wel zeer geslaagd evenement. 

We bedanken vanaf deze plaats al onze standhouders die met hun aanwezigheid en enthousiasme Chateau tot een groot succes hebben gemaakt.

Zo ook zijn we super trots op alle hulp die we hebben ontvangen van de vele vrijwilligers. En dan natuurlijk u. Bezoeker en gast van ons nieuwe evenement. Wat fijn dat u er was. En wat kwam u met velen. En wat heeft u genoten.

Het was fantastisch om te zien dat u 'Het wijnfestijn van de Betuwe' op zo een geweldige wijze heeft omarmt. Dat geeft de spirit om Chateau voor Buren te ontwikkelen tot een jaarlijks terugkomend kwaliteitsevenement.  

Een glas Chateau

Het proefconcept met onze eigen glazen bleek ook een schot in de roos. U kocht massaal ons CvB glas en ging daarmee vol overgave bij meerdere kramen proeven. En ook de excursie naar het Betuws wijndomein en de wijnpresentaties in onze ecoboten op de Korne bleken een doorslaand succes.

Alles bij elkaar kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd feest. 'Bedankt allemaal!

Chateau in 2014

Noteert u alvast in uw agenda: Chateau voor Buren op 31 augustus 2014. Want vanaf nu proosten wij jaarlijks op de laatste zondag in augustus op Chateau voor Buren; het wijnfestival van de Betuwe. 

We heffen het glas en proosten op Chateau voor Buren.

Met vriendelijke groeten,


Team Chateau voor Buren

Nog even nagenieten van deze wijnvolle dag? Klik op één van de foto's hieronder en blader er doorheen door middel van uw pijltjestoetsen.

Impressie (klik voor een vergroting)

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy