Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Champagne leren sabreren tijdens Chateau voor Buren

Workshop - Zondag 26 augustus 2018 - 14.15 uur

Het wijnfestival Chateau voor Buren biedt haar bezoekers op zondag 26 augustus a.s. de unieke kans om een fles champagne te leren sabreren.

Bij het sabreren wordt de kurk en het bovenste deel van de champagnefles met een champagnesabel eraf geslagen. Met een snelheid van maar liefst 230 kilometer per uur vliegt de kruk van de fles en landt tientallen meters verder.

Workshop sabreren

In samenwerking met Drie Bergen Wijn organiseert Chateau voor Buren de workshop champagne sabreren. Tijdens de workshop leer je over de geschiedenis van het sabreren en krijg je een goede uitleg hoe je zelf champagne kan sabreren. En dan... ga je natuurlijk zelf je eerste fles bubbels sabreren! En wat is er nu leuker om daarna een glas bubbels te drinken uit je eigen gesabreerde fles! Na afloop krijg je tevens het instructieboek mee, zodat je ook thuis verder kan gaan om je eigen flessen te sabreren.

De workshop duurt 45 minuten en begint om 14.15 uur. 

Aanbieding workshop + wijnproeverij Chateau voor Buren

De workshop sabreren kost € 25,-/persoon en de toegang tot de wijnproeverij Chateau voor Buren kost € 10,-/persoon. Speciaal voor de bezoekers van Chateau voor Buren biedt Drie Bergen Wijn een unieke combinatie aanbieding, namelijk:

Workshop + Proeverij Chateau voor Buren voor maar € 30,00 per persoon

Vooraf inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan de workshop moet je vooraf online aanmelden aangezien het aantal plaatsen beperkt is en materialen aangekocht moeten worden.

Schrijf je in en kom alleen, met z'n tweeën of meld je aan met een hele groep! We maken er een leuke workshop van! Na aanmelding ontvang je alle informatie.

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop sabreren...

Gerelateerde links

 

Workshop Champagne sabreren
Organisatie Drie Bergen Wijn
Datum Zondag 26 augustus 2018
Tijdstip 14.15 uur
Duur 45 minuten
Locatie Plein achter Lambertus Kerk
Kosten € 30,00/persoon (inclusief deelname aan wijnproeverij Chateau voor Buren)
Telefoon 06 201 00 710 (ook Whatsapp)
Aanmelden verplicht Klik hier om je in te schrijven...

Geschiedenis van het sabreren

Het sabreren van champagne stamt uit de tijd van Napoleon (1769-1821). De keizer was klein van stuk, maar een groot champagneliefhebber. Voordat hij op pad ging, sloeg hij grote hoeveelheden champagne in. Samen met zijn officieren dronk Napoleon iedere dag graag een glas champagne op de overwinning, of als er verlies werd geleden. Ossenwagens vol champagne volgden destijds de legers van Napoleon. 

Over Drie Bergen Wijn

Drie Bergen Wijn levert naast de workshops champagne leren sabreren, vele wijn accessoires zoals geurdozen voor vinologen, champagnesabels en heel veel leuke wijn gerelateerde relatiegeschenken. www.driebergenwijn.nl

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

Workshop sabreren in beeld

     

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy