Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Optreden Yellow Ribbon in De Hofhouding

Zondag 11 maart 2018 - vanaf 14.30 uur

Maart 2018 – En gelukkig hebben we ze wederom kunnen strikken. Yellow Ribbon. Het perfecte ensemble uit de Betuwe met niemand minder dan Marceline Loudon. Toptalent van de bovenste plank in De Hofhouding op zondagmiddag 11 maart 2018 vanaf 14.30 uur.

Repertoire

Yellow Ribbon treedt al op sinds 1986. En heeft in de loop der jaren een uiteenlopend repertoire opgebouwd: licht klassieke muziek, walsen, tango’s, zigeunermuziek, operette, musicalliedjes en onbenoembare lieflijke dan wel vrolijke niemendalletjes. Onze keuze hangt altijd samen met het publiek en het moment…

Toeters en bellen

Yellow Ribbon bestaat uit twee violistes, een altvioliste, een celliste en een pianiste. Met Anne van Walsum, Marceline Loudon (viool), Elien Rogaar (viool), Jessica Vermeulen (altviool), Mirjam Michels (cello) en Nicky ten Bosch (Piano). Een optreden is altijd inclusief de nodige toeters, bellen en boa’s. Gegarandeerd een succes. U kunt gewoon bijpraten of luisteren tijdens het optreden. De muziek gaat gewoon door!

Reden voor u om zondag 11 maart alvast te blokken in uw agenda en heerlijk te komen genieten van allerhande Hoffelijke heerlijkheden en Yellow Ribbon.

 

Concert Yellow Ribbon
Locatie Grand Café De Hofhouding
Adres Onderdreef 1a
4116 CC Buren GLD
Datum Zondag 11-03-2018
Tijdstip 14.30 - 18.00 uur
Toegang Gratis

Impressie

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy