Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

WintersBuren - Alternatief voor Buren bij Kaarslicht

Dit jaar is er geen Buren bij Kaarslicht. Dit alom bekende evenement slaat een jaartje over. WintersBuren wil niet Buren bij Kaarslicht vervangen maar wil wel laten zien dat het Burense stadje ook tijdens de donkere dagen een bezoek meer dan waard is. Op zaterdag 16 december willen de ondernemers van Buren, met een knipoog naar de naderende feestdagen, u een warme, sfeervolle, gezellige en feestelijke avond aanbieden.

Kerstsfeer in de stad

De winkeltjes en horeca zorgen die avond voor veel sfeer in het stadje zowel buiten als binnen. Ook de Molen “De Prins van Oranje”, het Marechaussee museum en het museum Buren & Oranje kunt U bezoeken. Dit geldt ook voor de exposities in De Synagoge (Kniphoek) en bij Anjo De Jong op de Achterbonenburg. In de avond kunt u onder begeleiding een stadswandeling maken en zijn er ook activiteiten voor kinderen, met de kerstman op de foto of luisteren naar een spannend verhaal.

Burgemeester ontvangt de Kerstman

Jan de Boer, burgemeester van Buren, bezoekt rond 18.00 uur Buren en zal dan ook de bezoekers kort toespreken waarna de intocht van de Kerstman per arrenslee volgt. In de Lambertuskerk kunt u terwijl u luistert naar livemuziek, genieten van een feestelijk wijn-spijs aanbod waarmee u vast uw inkopen voor de feestdagen kunt aanvullen. Natuurlijk zijn er zo vlak voor de Kerst de vertrouwde mogelijkheden om kerstbomen en kerststukjes te kopen, glühwein te drinken en oliebollen te eten. Wat overigens te denken van een Wensboom!

Muzikale afsluiting

De avond wordt besloten met “Wil je zingen, zing dan mee” georganiseerd door Connection en de supergezellige afterparty bij Grand Café De Hofhouding.

Er wordt nog hard gewerkt aan de invulling van het programma. U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom. Bij de entree van het stadje ontvangt u een flyer waarop de verschillende activiteiten vermeld staan. Reserveer een plekje voor een hapje en een drankje en laat u die avond verrassen door het aanbod.

Zet alvast WintersBuren 2017 in de agenda en volg de berichtgeving in de media en op de website www.wintersburen.nl

Evenement WintersBuren
Datum Zaterdag 16 december 2017
Tijdstip 16:00 - 21:00
E-mailadres info@wintersburen.nl
Volg ons ook op 

Gerelateerde links

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy